Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Pentax DSLR topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Agytagito
csendes tag
Röviden a 2000. év novemberében az Asus S-400 tipusú cd olvasómban szétrobbant egy PC-Guru CD, mérgelődtem ugyan, de éppen DVD olvasóra akartam cserélni a CD olvasómat-ami megjegyzem hibátlan volt a cd széttörése előtt- és vásároltam egy Pioneer DVD-105S tipusú 16/40 DVD CD olvasót.
2001. december 27-én az eset megismétlődött, szétrobbant a PC. Guru 2001. februári CD melléklete a DVD olvasómban, ami teljesen tönkretette azt. A CD a behelyezés előtt teljesen sértetlen volt. A DVD olvasóm is teljesen hibatlan volt az eset előtt.
A boltban ahol vásároltam a DVD-t – amikor közöltem a tulajjal azt, hogy egy CD széttört az olvasóban - azt kérdezte, hogy PC-Guru vagy CHIP Magazin Cd volt-e? Visszakérdeztem, hogy honnan gondolja ezt, és ő azt közölte velem, hogy ez általános probléma, hogy a két magazin CD-i miatt gyakran fordulnak elő ilyen problémák. Több ilyen eset is történt a közvetlen környezetemben, amikor a VTCD által gyártott Computer Panoráma CD tönkretett egy LG52X CD olvasót vagy a PC Guru szeptemberi teljes játék cd-je (VTCD) szétszállt egy Asus 52X cd olvasóban.
Természetesen sem az újság sem a VTCD nem akar hallani sem a kártérítésről! (
Szóval vigyázni ezeknek a magazinoknak a CD-ivel!!
Aktív témák
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Filmgyűjtés
- Lexus, Toyota topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Star Citizen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest