Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Aktív témák
-
Agytagito
csendes tag
Röviden a 2000. év novemberében az Asus S-400 tipusú cd olvasómban szétrobbant egy PC-Guru CD, mérgelődtem ugyan, de éppen DVD olvasóra akartam cserélni a CD olvasómat-ami megjegyzem hibátlan volt a cd széttörése előtt- és vásároltam egy Pioneer DVD-105S tipusú 16/40 DVD CD olvasót.
2001. december 27-én az eset megismétlődött, szétrobbant a PC. Guru 2001. februári CD melléklete a DVD olvasómban, ami teljesen tönkretette azt. A CD a behelyezés előtt teljesen sértetlen volt. A DVD olvasóm is teljesen hibatlan volt az eset előtt.
A boltban ahol vásároltam a DVD-t – amikor közöltem a tulajjal azt, hogy egy CD széttört az olvasóban - azt kérdezte, hogy PC-Guru vagy CHIP Magazin Cd volt-e? Visszakérdeztem, hogy honnan gondolja ezt, és ő azt közölte velem, hogy ez általános probléma, hogy a két magazin CD-i miatt gyakran fordulnak elő ilyen problémák. Több ilyen eset is történt a közvetlen környezetemben, amikor a VTCD által gyártott Computer Panoráma CD tönkretett egy LG52X CD olvasót vagy a PC Guru szeptemberi teljes játék cd-je (VTCD) szétszállt egy Asus 52X cd olvasóban.
Természetesen sem az újság sem a VTCD nem akar hallani sem a kártérítésről! (
Szóval vigyázni ezeknek a magazinoknak a CD-ivel!!
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest