Hirdetés

Aktív témák

• Agytagito

csendes tag

Röviden a 2000. év novemberében az Asus S-400 tipusú cd olvasómban szétrobbant egy PC-Guru CD, mérgelődtem ugyan, de éppen DVD olvasóra akartam cserélni a CD olvasómat-ami megjegyzem hibátlan volt a cd széttörése előtt- és vásároltam egy Pioneer DVD-105S tipusú 16/40 DVD CD olvasót.
    2001. december 27-én az eset megismétlődött, szétrobbant a PC. Guru 2001. februári CD melléklete a DVD olvasómban, ami teljesen tönkretette azt. A CD a behelyezés előtt teljesen sértetlen volt. A DVD olvasóm is teljesen hibatlan volt az eset előtt.
    A boltban ahol vásároltam a DVD-t – amikor közöltem a tulajjal azt, hogy egy CD széttört az olvasóban - azt kérdezte, hogy PC-Guru vagy CHIP Magazin Cd volt-e? Visszakérdeztem, hogy honnan gondolja ezt, és ő azt közölte velem, hogy ez általános probléma, hogy a két magazin CD-i miatt gyakran fordulnak elő ilyen problémák. Több ilyen eset is történt a közvetlen környezetemben, amikor a VTCD által gyártott Computer Panoráma CD tönkretett egy LG52X CD olvasót vagy a PC Guru szeptemberi teljes játék cd-je (VTCD) szétszállt egy Asus 52X cd olvasóban.
    Természetesen sem az újság sem a VTCD nem akar hallani sem a kártérítésről! (
    Szóval vigyázni ezeknek a magazinoknak a CD-ivel!!

Aktív témák