Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Hát úgy gondoltam, hogy benn vagyok a szobában, és a szobából egy távirányítóval aktiválom az ajtónyitás érzékelőt (ami 120db-el riaszt) illetve a mozgásérzékelőket. Szóval olyan célból venném, hogy ha otthon vagyok és valaki mondjuk a teraszomon sétálgatna vagy a kerti tárolót kinyitná akkor beriasszon.
(kertben nincs wifi, szóval egy sima erős hangú cucc kellene)Köszi szépen a választ
-
maglew
aktív tag
Szia. Elnézést nem láttam a válaszod (vagy átsiklottam felette)
Otthon a bejárati ajtóra, valamint a kerti tárolóba szeretném kihelyezni.
Nem ragaszkodom a wifihez, nekem jó a sima is.Abból milyet tudnál javasolni?
Továbbá szeretnék vásárolni egy megbízható mozgásérzékelőt is a bejárathoz meg a teraszra, (szintén nem kell wifis meg riasztó központos) abból milyet tudnál ajánlani?köszönöm a segítséged
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok-e segíten abban, hogy elemes, (és nem riasztóközpontos) ajtónyitás és mozgásérzékelőt szeretnék vásárolni.
Kinéztem a KERUI termékeket, amik elég jól néznek ki de nem igazán igazodom el rajtuk.
Ajtónyitás érzékelőből meg mozgásérzékelőből van vagy 5 féle, de hogy derül ki, hogy melyiket lehet egyedileg használni, és melyik az ami riasztós rendszerben működik csak?
-
maglew
aktív tag
köszi. Bejárati ajtóra akarom rátenni, hogy éjszaka ha valaki esetleg befeszítené akkor riasszon. Lehet időzíteni, hogy reggel 7-22 óra között inaktív, és csak este működjön?
Néztem a Xiaomi hasonló termékét de ahhoz állítólag meg kell venni valami smarthome kezdőcsomagot 30 ezerért
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék egy megbízható elemes ajtóriasztót (nyitásérzékelőt) vásárolni.
Melyik márkák a jók? aliexpressen mit tudnátok ajánlani?A mozgásérzékelős változat a hatékonyabb vagy a nyitásérzékelő?
Kb hány hónapig bírja az elem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest