Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Ismerősömnek megkért, hogy bővítsük a kamerarendszert, mert nem elég már az 1 kamera. Hikvision rendszert telepítettem 3 éve nekik, tökéletesen működik. Az a kérdés, hogy egy kiszállás(oda-vissza 70km),új kamera konfigurálása, bekötésért(kábelezés, csatizás) mennyi pénzt lehet elkérni? Számlát nem adok nekik,nem vagyok számlaképes.
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz
kisninja #478 üzenetére
Valójában sok minden:
Van egy SP4000 riasztópanel amire rá van kötve egy ZX8 zónabővítő.
Ott akadt el a dolog, hogy ha be vannak kötve a mozgásérzékelők, nem érzékelik, ha mozgás van. Áramot kapnak viszont valami nem jó. Továbbá 1 szobában zóna duplázás van és az istennek se tudom, hogy kell bekötni.
A másik nagy probléma, hogy ezek a mozgásérzékelők, nem PARADOX márkájuak, továbbá szín hűség nincs meg a bekötésnél. Van itt zöld, piros meg sárga vezeték is összevissza húzogatva. Szerencsére lefotóztam a régi panelt, hogy volt bekötve, de úgy tuti nem jó.Ez egy nagyjábóli leírás, esetlge PM-be mehet részletesebben?
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Paradox Sp4000 programozás / bekötésben elakadtam. Esetleg van aki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest