Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaraDani

addikt

válasz 00roli00 #4637 üzenetére

Na ezt nem tudnám elfogadni, mint ahogy azt sem, hogy lesz amilyen lesz.

Ha már az olyan FWD autók bekerülnek kívánságlista alapján, amik nem szerepelnek a sorozatban, akkor az ami ténylegesen benne van legyen is benne, és legyen is olyan, hogy versenyezni is lehessen vele, ne egy másik géposztályba tartozzon.

Abszolút egyet értek Neuróval, olyan modból kell kiindulni, ahol az erőviszonyok partiban vannak egymással, mert senki nem ért hozzá annyira, hogy az FWD-t és az RWD-t egy szintre hozza modolva (ez iszonyat nehéz feladat lenne, és csak olyan tudná kivitelezni aki minden autóval tökéletesen tud menni). Az FWD-ket könnyen meg lehet csinálni, hogy mind egységes legyen és akkor mehet bele bármilyen FWD, meg ott a bömös is és mind normális erőviszonyban vannak egymással, és mindenki happy :D

Szerintem attól, hogy stabilabb autók lesznek, semmi csodát nem kell várni. A kanyarsebesség lényegesen nagyobb lesz, és ugyanúgy a határon kell autózni, csak nem 120-al adott esetben hanem 140-el kell eltalálni, hogy épp ne csípje meg az ember a füvet. Az már persze szubjektív, hogy kinek mi tetszik inkább, én nagyon szeretem a mostani modot fizika terén. De tőlem jöhet bármi, csak a kiindulási alap legyen balanceos.

Grafikai előrelépést meg nem értem mért vár akárki is, ugyanarról a játékról beszélünk, és az alapmodellek is nagyon hasonlóak, ha nem ugyanazok. A grafikai előrelépés az lesz, hogy mindenki szebb festést csinál magának :D

szerk.: persze csak az eleje ment Rolinak, csak aztán kicsit bővebb lett a hsz., mint az tervbe volt :)

Új hozzászólás Aktív témák