Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ted-Mosby

senior tag

válasz smisa #2307 üzenetére

nem vettem támadásnak, számítottam arra, hogy a döntéseiknek ilyen hozadéka lehet
    de azért van a szabályzat, hogy be is tartsuk

nem győzőm 1000x leírni, mindenki hibázott, szinte minden körben, de mérlegelnünk kellett, hogy mennyire változtatta meg a szabálytalanság más versenyzők helyezését, illetve a verseny végkimenetelét

ezért emeltük ki ezeket az eseteket, igen abból a szándékból, hogy mi is és mindenki más tanuljon belőle

hidd el nekem sem volt hozzá annyira kedvem, hogy minden egyes ember, minden egyes körét cm-ről cm-re végignézzem, de ha már VB tag vagyok megtettem

azt értjük, hogy mit mondasz, csak azt nem , hogy miért van ekkora felháborodás

a kérdések:

- elkövetted a szabálytalanságot, vagy nem?
    - történt kontaktus a Te hibádból, vagy nem?
    - került valaki hátrányos helyzetbe, közvetve általad, vagy nem?

ezek egyszerű kérdések és szerintem a VB meg is adta a választ
    ha bármelyikre igen a válaszod, akkor a büntetés nem jogtalan

• válasz smisa #2307 üzenetére

Na de kérdem én, mi az amit te hozzá akartál tenni? Mi az, ami veled kapcsolatban nincsen benne?
    Ha pl. Zsombor valakinek kárt okozott, de nem neked, az nem rád tartozik. Ha a bíróság nem büntette, akkor nem büntette.
    Ha pl. Feri is levágott 15 kanyart, de a bíróság nem büntette, azért tette, mert oka volt rá. És ennyi. Másokkal kapcsolatos kérdőjelek nincsenek, csak saját.

A problémám az, hogy nem tudom minek én írom a legtöbbet ezzel kapcsolatban, de néha kicsit felmegy az agyvizem, milyen érdekes stílusban, meg miket kérdeztek. Az is lehet, hogy velem van a baj, nem tudom. De elég sokminden egyértelműen le van írva, sokan meg leszarják hetek óta (lásd szabályzat).

Új hozzászólás Aktív témák