Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ted-Mosby
senior tag
nem vettem támadásnak, számítottam arra, hogy a döntéseiknek ilyen hozadéka lehet
de azért van a szabályzat, hogy be is tartsuknem győzőm 1000x leírni, mindenki hibázott, szinte minden körben, de mérlegelnünk kellett, hogy mennyire változtatta meg a szabálytalanság más versenyzők helyezését, illetve a verseny végkimenetelét
ezért emeltük ki ezeket az eseteket, igen abból a szándékból, hogy mi is és mindenki más tanuljon belőle
hidd el nekem sem volt hozzá annyira kedvem, hogy minden egyes ember, minden egyes körét cm-ről cm-re végignézzem, de ha már VB tag vagyok megtettem
azt értjük, hogy mit mondasz, csak azt nem , hogy miért van ekkora felháborodás
a kérdések:
- elkövetted a szabálytalanságot, vagy nem?
- történt kontaktus a Te hibádból, vagy nem?
- került valaki hátrányos helyzetbe, közvetve általad, vagy nem?ezek egyszerű kérdések és szerintem a VB meg is adta a választ
ha bármelyikre igen a válaszod, akkor a büntetés nem jogtalan -
Na de kérdem én, mi az amit te hozzá akartál tenni? Mi az, ami veled kapcsolatban nincsen benne?
Ha pl. Zsombor valakinek kárt okozott, de nem neked, az nem rád tartozik. Ha a bíróság nem büntette, akkor nem büntette.
Ha pl. Feri is levágott 15 kanyart, de a bíróság nem büntette, azért tette, mert oka volt rá. És ennyi. Másokkal kapcsolatos kérdőjelek nincsenek, csak saját.A problémám az, hogy nem tudom minek én írom a legtöbbet ezzel kapcsolatban, de néha kicsit felmegy az agyvizem, milyen érdekes stílusban, meg miket kérdeztek. Az is lehet, hogy velem van a baj, nem tudom. De elég sokminden egyértelműen le van írva, sokan meg leszarják hetek óta (lásd szabályzat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő