- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Ted vagy aki ért a témához.
Ha egy másik módot telepítenék a mostani játékra akkor abból ugye nem lehet gond?Mármint ha helyesen telepítem.
VB Tagok
Személy szerint örülők hogy megvitattátok a témát és ezt a döntést hozzátok!
Remélem hogy a nagy többség is így látja jobbnak és (esetlegesen) nem emiatt távozik, bárki is a bajnokságtól.
Ha már itt tartunk akkor az időmérőt és a futamot egy napon lebonyolítva jobban viselném (akár több órás szünettel az események közt hogy legyen időtök visszanézni az időmérőt)
, de ha két külön nap kell hozzá akkor az sem gond. -
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX #2473 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #2454 üzenetére
Na aztán, nekem is volt mit olvasnom, mint Dzsavernak.
"Tednek igaza van: Nem kell túl bonyolítani a dolgokat, mert pont az tűnik el ami a lényeg: a verseny és a játék"
Tudom én leszek megint a hőbörgő gyerek, de akárhonnan nézem is a dolgot egyre jobban elmegy a kedvem az egésztől.
Miért?
, mert ha jól gondolom akkor ez itt, nem profi liga és ahhoz mérten túlságosan kötöttek és szigorúak a szabályok, hogy játszani is lehessen.
, ha jól tudom itt sokan ismerjük egymás vezetési képességeit és oly mértékű eltérések sincsenek vezetéstechnikailag mint hinnénk.
Persze ott van a kormány vs. bill téma és a segítségek vs. auto setup, de ez most mellékes. Köztünk direktbe csalók, szerintem nincsenek. (, de lehet tévedek csak eddig nem vettem észre.), tegnap este a futam után 7 főt kielemeztem.
Magamat és Zyl-t ugye nem kívántam és nem lett volna értelme így ez majdnem 2/3 rész a futamon résztvevők létszámnak.
Igaz egy A4-es papírt teleírtam, de hű de büntetendő kihágást nem találtam, ha én lennék az elbíráló. (nem akarok csak hát megkaptam hogy könnyű nekem)
Elsősorban magamat büntetném a rajtbaleset okozásáért ill. vizsgálnám ha óvás érkezne
a szenvedő alany részéről, Neuro-t a 2. kör 1:55mp -ben történt KaraDani pályáról való kitessékelése végett.
Apróbb hibák, koccanások persze voltak, de sokszor vissza is kapta az okozója.
Pályaszélesítés és vágás is dögivel amiben voltak koccanásból adódóak is, de összességébe nézve én egyáltalán nem venném figyelembe ezeket, mert hű de nagy előnyök nem származtak és nem is származhatnak az ilyen jellegű esetekből.Viszont a billes játékosok nagyon szépen mentek, gratulálok nekik!
Adyz-tól nem kértem elnézést a "boxutca hosszan tartó piros lámpája végett", most pótolnám. Bocsánat!
Egy szónak is száz a vége ha ekkora szigorral és nem kevés VB munkával szeretnétek lebonyolítani a bajnokságot akkor úgy vélem nem lesz egyszerű sem játszani, sem vizsgálni/büntetni. Ámen.
Tudom most jönne az hogy akkor miért nem mondom vagy mondtam min kellene változtatni vagy épp hogy gondolom a lebonyolítást.
Sehogy........ , mert látom hogy nektek csak a büntetés "ami jár az jár" alapon az elfogadható irányelv.
, de ha nagyon muszáj akkor az én elképzeléseim ezeken az alapokon nyugodnának:
Nyilván az időmérő nem játék, ezt kell ellenőrizni/büntetni.
Minden egyéb helyzetben a versenyzőre bíznám a fair play vezetés/küzdelem szellemében a versenyzést eztán VB vizsgálat nélkül (akár rutin ellenőrzés mellett) lehetne óvni a résztvevők részéről a megadott formában.
Következő bajnokságban a már kellő rutin és tanulság(ok) megszerzése után mehetne a "csak szabályosan" kiírású sorozat.Igaz büntetni kell amit a játék nem tesz automatikusan, de nem ilyen mértékben.
Ha mindenki profi lenne és végig tudna menni az aszfalt csíkon, időben fékezne vagy adna gázt, stb. akkor megérteném.
Jelen helyzetben tudom hogy ha már elkezdtétek akkor komolyan kell venni, mert úgy van értelme, de szerintem ez már több annál ami elvárható egy a játékkal vagy a szimulátor világával ismerkedő személytől.
, de az is lehet én vagyok csak ennyire béna és hőbörgő típus hogy ez nekem már így sok, mert pont a lényeget veszítem el mint az idézetben szerepel a játékélményt.Ui. Ha lehet, szívesen kocsikázok veletek a bajnokságon kívül.
Saját vélemény, nem kötelező lereagálni!
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2381 üzenetére
Há mer elbénáztam, biztos úr.
Szóval szórakozott a játék hogy rossz helyen állok a rácson, picit előrébb voltam a kelleténél. Ekkor lép életbe a manuális váltón beállított hátramenet fokozat kapcsolása és hátra gurultam, de ha elváltok kézzel hátra akkor előre is kézzel kell váltsak. (tudjuk a manual váltó, nem az én világom)
Talán sikerült is jó helyre állnom, végül ismét rossz helyen állsz felírat és az idő már sürgetett így beizgultam a rajtprocedúrát, mert a 9. helyről amúgy is nagy feladat állt előttem hogy lezúzzam a két bambuszt.
Tehát hátramenet fokozatban maradat a váltó, zöld és go...ajajajjjajElnézést érte még egyszer 00Roli00, Motor és Dzsaver-től.
Úgy hogy várom a büntető cetlit, mese nincs.
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #2343 üzenetére
Szerencsére nem tőlem, bár inkább lettem volna ott elől veletek, de elcsesztem nem is kicsit.
Neuro
Közvetíti a web, képileg vagy csak az eredményeket?
Melyik menüpontban?Játék, mint nézőként csatlakozást tudtam, de gondolom Ted játszott volna ha teheti és nem csak nézi.
Zyl
Köszi és neked is hasonlókat a grid-ben.
-
zodo
nagyúr
Nagyon sajnálom a rajtbaleset okozását és elnézést kérek a mögülem rajtolóktól!
Amúgy szép számban összejöttünk ami nem kis dolog és talán a szeró is bírta.
Gratulálok mindenkinek!(#2341) Ted-Mosby
Te hol nézted, melyik csatorna közvetítette?
-
zodo
nagyúr
Tényleg jó hogy nem te vagy a bíró.
" -1. kanyar: Zodo elhagyja a pályát és ebből előnye van az hogy a következő kanyarban elmegyek a jó íven vagy Ő enged el, hát ember legyen a talpán aki eldönti "
Két részre bontanám, mert nem voltál elég figyelmes.
"elhagyja a pályát és ebből előnye van"
A kanyarbejárati íven is előtted vagyok 1-1,5 kocsihosszal." az hogy a következő kanyarban elmegyek a jó íven vagy Ő enged el"
Ha megnézed a belső kamerás felvételemet (de akár a külsőből is látszik) akkor láthatod, hogy fékeztem (148-ról kb. 97 km/h-ra) és húztam a verdám orrát a belső ív felé miután érzékeltem hogy mellettem vagy a pálya ideális évén így padlógázon, akadálytalanul tova haladhattál.
Ha nem így tettem volna akkor lett volna nekünk is egy Karaidani vagy Ted féle vitatott megmozdulásunk csak én lettem volna a ludas és nem te., de nincs harag!
-
zodo
nagyúr
Remélem hogy nem ezen fog oszlani a nép, mert ez is csak játék.
Szerintem nehéz helyzetben vannak akárhogy is nézzük.
Talán első körben a baleseteket kellene vizsgálni vagy annak szándékosságát (ezt nagyobb súlyú problémának érzem) és későbbiekben kitérni ezekre az apróbb pályaszélesítés és vágás témakörre.
, de ennek elbírálása, nem az én tisztem. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #2283 üzenetére
Megértem én csak hát.... szerintem nem annyi amennyi.
Helyzeti előnyt egyáltalán nem szereztem általuk.Tessenek megnézni kedves bírák mit "lehet" vagy mi megengedett egy valós versenyen.
Látottakból indulok ki és "azokhoz" képest ezt semmiség ha szándékosan vágni akartam volna akkor azt nem így teszem.Versenyben futott időeredményeim sem támasztják alá az oly mértékű előnyszerzésemet.
1:45:790
1:47:238
1:46:116
1:45:421
1:45:256
1:45:904
1:45:048 (vizsgált vágás)
1:46:976 (vizsgált vágás)
1:47:469
1:47 valamennyi (ezt már nem listázta a játék vagy nem láttam a visszajátszásban) -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #2277 üzenetére
"Összegzésben annyi, hogy amiről most a tárgyalások folynak az bizony jelenthet körönként 2-4 mp különbséget."
Érdekes felvetés, kicsit soknak vélem a körönkénti 2-4mp-et az esetemben, de ha így látjátok, elfogadom azt is.
-
-
zodo
nagyúr
WB (#56) Ted-Mosby
"Óvni persze lehet a döntésünk ellen, de szerintem KaraDani és Zodo szabálytalanságát a szabályzat egyértelműen leírja:"
- sorozatos kanyar vágás (amennyiben azt a program nem büntette): +25 mp időbüntetés
Rendben van, de a 25mp az rengeteg. 8. Dani és én 9. hely
Kérném az büntetés mérséklését (a Szabályzatban is) ,mert egy balesetért ill. cikázás, feltartás miatt is kevesebbet kapnék! -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2264 üzenetére
Ajánlás ide vagy oda akkor sem értem.
Kérdésedre a válasz:
"Veszélyeztetni másokat bármilyen formában, nem megengedett" azzal egyet értek és azért büntetést adni jogos.Szóval csak véletlen másoltam be a teljes részt.
Szerk: Jó lenne a versenybíróságos topikba is írni, mert akkor bekerülhetne a listába.
Így meg könyvjelzőhetek állandóan, ha bele akarok olvasni.Szerk: Csak egy hsz. erejéig onnantól soha többet csak a hivatkozás végett.
-
zodo
nagyúr
Valamiért éreztem hogy át kell nézzek a Versenybíróság topikba.
Képek alapján elismerem a pályaszélesítést és a "vágásokat".
Ettől függetlenül érzésem szerint a szabályzatnak megfeleltem:"- kanyar külső ívén kívül haladás, azaz kiszélesítés (pálya négy kerékkel való elhagyása) abban az esetben megengedett, ha a játékos hibás kanyarvétel miatt teszi azt, kicsúszik, de ilyenkor sem szabad ezt a helyzetet előny szerzésére (előzés) felhasználni"
Előnyhöz egyik esetben sem jutottam.
Magának árt aki tapadásvesztést szenved a rázó miatt.Továbbá a szabályzat ezen kiegészítésével, nem értek egyet!
"Javasoljuk a véletlenül kicsúszott, pályát vágó játékosoknak, hogy ha a játék nem oszt ki büntetést, csökkentsék sebességüket, kompenzálják az emiatt szerzett esetleges előnyt.
A kicsúszott, padlógázzal továbbhaladó, másokat veszélyeztető játékos jelentős büntetésben részesülhet."Konkrétan a fékezéssel vagy lassítással nem értek egyet.
Ilyen a való életben sincs, mert nem udvariassági verseny.
Vétkes versenyző a büntethető esetek miatt úgyis megkapja a maga büntetését az eredményhirdetés előtt. -
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #2234 üzenetére
Jól van na, tényleg ennyit értek a témához.
, de eddig mindig mögöttem végeztek valamiért, lehet csak beetetés a próbafutamok alatt.(#2238) KaraDani
Visszajátszásból csak magunkat néztem vissza, tényleg szépen mentünk.
Össze sem értünk, pedig lett volna rá lehetőség.Vége felé inkább próbáltam a pályán autózni, mert néha úgy éreztem hogy vágok a síkánokat.
(utólag visszanézve kb. annyira mint bárki más)
Továbbá a gumikra ill. kanyarvételekre koncentráltam, mert nem volt egészen kerek a setupom és egy le vagy túlcsúszási hiba is végzetes lett volna.
Mikor elmentél már nem tekertem tovább az agyonhasznált verdát, mert "fittebbnek" láttalak és nem akartam belekergetni magam egy csúnya hibába. -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2224 üzenetére
Gratula mindenkinek!
Dani-val jót mentem amíg tudtam.
Ted , láttam kicsit beragadtál a rajtnál. Kár érte.Amúgy hogy kell a fordulatszámot belőni?
pl. nekem nagyon max. érték az 5.000 másnál 7-8.000Max. fordulatszámhatár állítható 4.400 és 4.800 között ez csak az elváltásásokra vonatkozik, de akkor hol lehet beállítani?
00roli00
Gondolom akkor valami a net és router vagy tűzfal beállítások körül lesz.
(#2228) adyz.
Igen?
és azok kisebb fordulaton mennek? -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #2217 üzenetére
Azt hiszem a billentyűzet + - gombjaival lehet az autók közt váltani.
(#2218) 00roli00
match.rfactor.net
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2172 üzenetére
Köszi csak sejtettem hogy az lehet.
(#2174) Ted-Mosby
Bajnokságra szeretném összerakni a verdát, de csak reménykedni tudok.
Hungaroringen talán esélyes lehetek a középmezőnybe, legalábbis a múltkori eredményem alapján. , de majd meglátjuk.
Hétvégén kiderül mit sikerül összehoznom.(#2175) KaraDani
Gratulálok, szépen megléptél még Ted elől is és tartottad az előnyöd.
pedig neki ott kellett volna lennie "forrónyomot" követve és lecsapnia az adandó alkalommalValamilyen setupom már volt korábbról is, szintén Ted-től, szóval nem ezen múlott.
(azzal a setupal vagyok fent a legjobb körök listáján ezen a pályán, ma nem dőlt meg az az időm)
Sikerült jól elkapni a rajtot ill. jól helyezkednem ekkor talán csak 5. lehettem és az előttem lévők hibája is nekem segített. Talán ketten is kicsúsztak az ívről vagy pályáról,
igaz nem néztem vissza a replay-t, de így gondolom.(#2178) Ted-Mosby
"A pálya kicsit más, mint a régi, de kicsit könnyebb, mert szélesebb."
Az jó, mert a régin 1 kört se mentem.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
KaraDani #2130 üzenetére
Talán telepítsd újra, figyelve mikor hova szeretne a telepítő telepíteni!
Az előbb már nem fért a szerk. időbe.
(#2132) Ted-Mosby
Ha jól láttam a képen akkor be volt kapcsolva a mentés.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2108 üzenetére
Nálam minden ok a patch után is.
Konfigom az adatlapon, Win7 64bit zéró kompatibilitási mód és felhasználóként futtatva.Klasszak lettek az új verdák is.
Visszajátszás mentéshez:
Telepítés folyamán vagy a profil készítésekor nem kérdez rá, akarod-e vagy sem hogy mentse? Nekem ezek rémlenek.Dzsaver:
Nem lehet hogy egy gomb volt ragadva a billentyűzeten ennél az ugrálós esetnél?KaraDani
Rendszer van értem, ezért ne akarja megmondani hol működik hol pedig nem.
Nálam a D: -n van ahova mondtam hogy tegye magát és mégis megy! -
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #2054 üzenetére
Billel én se teszteltem csak úgy elgondolkoztam rajta.
"Ha alapból rosszabb időt megyek súllyal akkor miért javulna a helyzet" alapon.
Ha egyforma esélyek lennének mint pl. a Grid-ben (egységes autók) és mindenki ugyanolyan beviteli eszközzel játszana akkor lenne igazán helytálló a súlyadagolás.
Egyelőre én így vélem, de lehet az is hogy magam ellen beszélek mert hiába vagyok "kormányos", pályán nem ez tükröződik. -
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #2048 üzenetére
Ok jól van, értem.
Dzsaver
Ha jól gondolom akkor a legjobb (kormányos) kap + 60kg-ot akkor az alapból lassabb, de legjobb billes a középmezőnybe várható és így kap kb. +30kg-ot akkor jön ki az "elméleti felvetésem" hogy ekkor lesz hátráltatva és nem segítve.
, de ne legyen igazam!
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1991 üzenetére
Elolvastam a melóhelyen és siettem is haza hogy tesztelhessem a felvetést, mert kicsit kételkedtem vagy hogyis fogalmazzak, nem igazán értettem a dolgot.
Szerintem ezt a kérdés ne kapkodjuk el!
Ennél a tesztednél talán több opciót is figyelembe kell venni, de lehet hogy tévedek!Miért?
Mint mondtam siettem haza tesztelni.
Általam kedvelt és legjobban ismert pályán teszteltem 4 x 6 kör időtartamban, ugyanazzal az autó beállítással és egyforma (17L) üzemanyag használat mellett.Miért 4 x?
1. Saját segítségem beállítása mellett 0kg súllyal.
2. Saját segítségem beállítása mellett +30kg súllyal.
3. Szabályzatban szereplő, teljes segítség beállítása mellett 0kg súllyal.
4. Szabályzatban szereplő, teljes segítség beállítása mellett +30kg súllyal.Amit a plusz súly cipelésével kapcsolatban írtál abban egyetértek veled, nem befolyásolja nagyban az időeredményt max. az autó viselkedését.
,de alább látható az általam teljesített leggyorsabb kör eredménye, átlagot ki lehet számolni, de kb. az arányokon nem változtat.1. Legjobb köridő: 2:06:981
2. Legjobb köridő: 2:06:834
3. Legjobb köridő: 2:07:476
4. Legjobb köridő: 2:07:547Egy szó mint száz a segítségek bekapcsolásával magam alatt vágtam a fát.
Úgy vélem a tesztem alapján hogy ezzel a lehetséges súlycipeléssel nem segítjük a billentyűzettel és full segítségekkel játszó társakat hanem hátráltatjuk.
(Egyelőre nem is értem igazán a nagy szabályozást mivel nem ismerjük a teljes mezőny erőviszonyát. Első futamot megelőzi majd egy "felmérő futam"hogy kiderüljön ki mennyi súlyt kapjon, mert úgy lenne igazságos ha ez az első futamra is érvényes lenne.
Ha külön pontozás van vagy lesz a kormányosok és billentyűzettel játszók közt akkor nem is értem mi ennek a konkrét célja.
Gondolom az lenne a cél hogy egy "kategóriájú, teljesítményű, időeredményű" autókat adjatok a résztvevők alá hogy csak a vezetéstechnika ill. pályaismeret dönthessen.
,de egy billes ugye megszakadhat (pláne a most felhozott példám okán) akkor sem tud majd olyan teljesítményt nyújtani, mint amit ebből ki szeretnétek hozni.
Ehhez még vegyük hozzá a különböző segítségek és autó beállítások használatát.)Saját vélemény, tesztelje akinek kedve van hozzá!
Konkrétan nem érdekel mi is lesz a szavazás végeredménye én is az 1. -re szavazok, mint a jelenlegi többség csak kíváncsi voltam és megosztottam a végeredményt.Ventur@ és Ted!
Igazán nagylelkű ajánlatok!
(B)Csak úgy
/B)
Mint a topik nyitását követően is említettem "nem biztos hogy nevezek/indulok" de végül megtettem. Ma is úgy vélem mint anno hogy ez a bajnoki lesz az én ismerkedésem a játékkal így nagy sikerre nem számítok ha épp nyernék egy futamot akkor örülnék neki, de nem ez az elsődleges célom.
Dzsaver-t idézve: "A versenyzés nem csak a győzelemről szól."Tehát nekem minden mindegy a szabályzatban mert eddig sem okoskodtam és ezután sem szeretnék mivel részemről csak egy fontos a játék.
Remélem minden bonyodalom nélkül le tudjuk futni a tavaszi bajnokságot és a következőre már nagy-nagy rutinnal vágunk neki. -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszifeca #1992 üzenetére
Szép anyag.
Motor
Aláírásodban lévő videót, nem lehet megnézni.
-
zodo
nagyúr
Nekem elsőre összejött a kis másolási malőrt leszámítva az indítás és csatlakozás is.
Új profilt készítettél vagy engedélyezted a tűzfalas bigyót?
(nálam az új profil létrehozásakor a név megadása után "fagyott" mindig be, de a háttérben volt a vírus bigyóm ablaka hogy engedélyezem vagy se az átjárást)
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1972 üzenetére
"Locations" mappában nekem is Monza, de azt megnyitva már Brianza-ként jelöli a mappát ill. a fájlokat.
Amit én írtam az pedig a "Settings" mappában olvasható.Hátha generál akkor így marad.
Baluka
Nincs mit.
N€T0X|N
Térképre visszatérve.
Az a kis táblát nem lehet eltüntetni?
(Position,Lap/1st)Letöröltem az előző játékot és ezt teljesen újként telepítettem.
Ez a végeredménye. -
zodo
nagyúr
válasz
Baluuuka #1967 üzenetére
Nem biztos!
Én is azt hittem hogy jól másoltam, de nem.Ne a PHWTCC mappába másold, hanem az mellé.
Ted!
Felhasználónév / Setting mappán belüli, pálya mappa neveit átírhatom ugye?
pl.: Sinl_Brianza_Italiangp helyett Monza-ra.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1876 üzenetére
Láttam és olvasható is volt hogy valami gebasz van a verdával és ezért ingáztál.
Zsongós kép ki tudja mitől van, de utóbbi időben nekem is be-be akad egy csöppet a játékmenet. Nem zavaró csak bosszantó.
Elsőre azt hittem hogy online probléma, de nem.
Reméljük a legjobbakat az új mód kapcsán. -
zodo
nagyúr
Bocs srácok ezt a piros lámpát sajna benéztem a boxutca végén és a versenymérnököm sem figyelmeztetett rá.
Mindegy, ebből is tanul az ember.
Remélem jót mentetek és Ted végre, szétcsapott a bambuszok közt.Addig is szedem a új telepíteni valót.
Kva jó hogy folyton megáll ez a fo letöltés.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1803 üzenetére
Sejtettem, valahonnét ismerős volt.
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N #1794 üzenetére
Nem tudom ki milyen segítségeket, beállításokat használt, de ahogy néztem mondtam magamba mintha gyorsabb lennél itt-ott ami a végére ki is derült, de mindig más íveken mentetek és amikor ő "hibázott" pl. lecsúszott az ívről akkor te nem voltál sehol.
Ha ott voltál a hátába akkor nem "hibázott" vagy jobban korrigálta a helyzetet vagy te voltál túl udvarias és végül szépen elmentél.Azért ne bízd el magad!
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1785 üzenetére
Szerintem is klassz, bírom az "egyszerűséget".
adyz.
Mi ez az arculatváltás?
-
zodo
nagyúr
Én is élveztem
csak nem szeretek elől menni és inkább elengedtelek benneteket.
Neuro
Most tapasztaltam tőled először ilyet, de volt időm rákészülni mert már messziről láttam action-t.
, de nem volt rizikó mentes.
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1706 üzenetére
Igyekezetem.
Azért nem vezetnék ebből a nézetből és már leadtam a verdát, bent áll a motorhomeba.
-
zodo
nagyúr
Végül jó lett a belső nézetes ablakom is a felni viszont pff olyan amilyen.
Mondjuk maga a verda festése sem egy nagy durranás, de talán nem is ez a lényeg.
Viszont a névtáblám fain lett, szerintem.Szerintem attól hogy nekem kormányom van attól még simán kulloghatok majd a billes mezőnybe mert egy rossz kanyarvétel is elegendő hozzá.
Sóderágyból visszakecmeregni nem épp kellemes és hasznos dolog.Ted sem tudta, kit is választott csapattársként.
-
zodo
nagyúr
Hátsó ablakra helyezendő honlap cím a Seat-on igen rosszul látszódik a szárny miatt.
Nem baj?Ted te hova tetted hogy olvasható legyen? Szélvédőre?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1672 üzenetére
Nálam a kereked egy merő sárga kitöltés.
Jó az úgy ?Szerk: Már látom, nem szóltam.
Szerk2: Nálam is működik (mármint a dzsaver féle felni).
-
-
zodo
nagyúr
"Lehet hogy a névtábla kavar be?"
Hát ez a fajta belső nézet felejtős (nálam tuti) , mert kivettem a névtáblámat ( Extra0.dds) és lás csodát mégis van névtáblám csak az eredeti és ugyanúgy ott vannak a kriszk kraszkokk a szélvédőn.
Neuro
Akkor azt is meg kell festenem és betenni mint Extra1.dds és kész.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #1627 üzenetére
Neuro
Tévedni tetszik!
Minden mentés előtt ránézek a Ted-től kapott privimre amiben leírta mit mire mentsek.
Csak abban az egy nézetben rossz a kilátás, minden egyéb belső nézet jó.Ted
Nekem is ebből a 4 fáljból áll a gépem.
Adott fájl ugyanígy van elnevezve csak nagybetűvel. WINDOW.ddsSzerintem az alap window.psd-t használtam.
dzsavermadar
Nekem mindenhonnan átlátszó csak ebben a nézetben van gebasz.
Lehet hogy a névtábla kavar be?
-
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1601 üzenetére
Hát, rájöttem.
Köszi a segítség felajánlást, de az enyém már 90% körüli készültségi állapotnál tart.
Este még találtam egy oldalt amin sok-sok sablon található és talán feldobok egy párat vagy hagyom úgy ahogy van. -
zodo
nagyúr
válasz
dzsavermadar #1590 üzenetére
Szépen belehúztál!
Az utcsóra szavaznék, ha kellene.Igaza van Neuronak ebbe bele lehet gabalyodni, pláne ha rájön az ember hogy mit és hogyan kell és ahhoz hova kell nyúlni.
-
zodo
nagyúr
válasz
Ted-Mosby #1586 üzenetére
Durva a céged logója.
Visszatérve kicsit a kerekekhez.
Sajna amit kaptam tőled az nem lesz az igaz, mint ahogy említetted ill. akármit festesz rajta akkor is sárga marad pl. a gumi felírat még ha át is fested.
Kicsomagoltam a .Mas fájlt ás átfestettem mind a 6 kerékhez tartózó fájlt és visszacsomagoltam, de valami "global error és hivatkozás a 6 fáljra" hiba miatt egyik Seat-ot sem tölti be nemcsak a tiedet.Úgyhogy maradok az egységes gumiválasztás lehetőségénél.
Egy újabb nap ment el csak a kerék miatt.
Na jó módosítottam az ablakon és a testen is egy keveset.
Sajna a Seat logót hiába festettem be nem látszik vagyis csak az eredeti "kormozott" színben látható. Mindegy is tényleg nem ezen múlik a versenyzés.Holnap még kerítek egy pár matricát és küldöm.
Azt hiszem. -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Zászlót hogy tudok feltenni az ablaküvegre ?
-
zodo
nagyúr
Csessze meg, egész nap a festéssel küzdöttem kb 16 órától és csak egy tál levesre álltam meg, de nem lett 100-as.
Kocsi test színe és rajtszám táblák frankók lettek, de az ablak festésnél az eredeti napellenző sablon marad ill. amit akkor nem is láttam az üvegre írt név (eredeti tulaj név) és zászlója ott maradt.
,pedig egyből látszódott a játékba és csillog villog, átlátszó ablakok, de hát így még egy napom rámegy.
-
zodo
nagyúr
Az lesz az.
Itt a weboldalon / letöltések menü alól szed le és telepítsd a felső 3 fájlt.
Magyarosítás nem kell, mert benne van a phmod-ban.Mielőtt törlőd a mostani játékot, ne felejtsd el a fontos fáljaidat menteni!
Ha fent van a phmod is akkor a játék főkönyvtárában lévő "config.exe" -t kell indítani elsőként és ott lehet Magyarra váltani ill. grafikai beállításokat elvégezni.
Telepítéskor figyeljétek, hogy a (pl.) rFactor főkönyvtárába települjön a phmod vagy későbbiekben a kiegészítők!
-
zodo
nagyúr
Ma nem jövők, mert festegetni próbálok kb. 3 órája, de még csak alap skin van meg, de akkor is rájövők.
Remélem ma is sokan lesztek még nélkülem is, mint ahogy tegnap.
(#1506) feri1014
Az hogy lehet? Benne van a PhMod-ban.
Ezeket kellet csak pluszba feltenni:
Balatonring, Pannoniaring, Rábaring ,Hungaroring, Zemplénring
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest