- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toms58
csendes újonc
Facebook hirfolyamomban találtam. 1940-es években épült házat vettem. Betonra van lerakva a járófelület. Kérdésem, hogy szerintetek alkalmas-e ez a megoldás az alsó hő- szigetelésre. Kell-e alá bitumenes lemez.
-
toms58
csendes újonc
Hello, hasonló helyzetben vagyok én is.
30+ éves gázkonvektorok, 30+ éves gázbojler, 30+ éves gáztűzhely. Ablakok és bejárati ajtó műanyagra cserélték pár éve. Nem lakom még ott, felújitást márciusban kezdem. Először felszedem a padlót helyiségenként és a rétegrendet helyrerakom. Közben 30 cm szigetelés kerül a födémre. Fűtés marad 3 gázkonvektor, de új változatban, 87-90% hatásfok és parapetes, nem kéményes. Egyik összenyitott nagyobb térbe +3,6kw-os hűtő-fútő klima. Fürdőszobába 1kw elektromos radiátor, 300w-ra állitva. Mosógép és bojler részhez 400w-os elektromos radiátor, bekapcsolva, amikor ott vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest