- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forrmell.enn
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Egyelőre nem.. lehet én vagyok túl pesszimista, de nem túl fényes szerintem a jövőkép az energiaárakat tekintve. Simán el tudom képzelni, h a mostani csökkentés is csak egy benzinárhoz hasonló ideiglenes ársapka... (annak ellenére, h elvileg gázra 2036-ig szerződése van az országnak és Paks ugye a lakossági áram gyakorlatilag egészét megtermeli). Simán benne van a pakliban, h lejjebb kerül az átlag, vagy még drágább lesz a feletti rész. A helyzetre pedig még rátesz egy lapáttal a pánik. Tehát aki eddig ellene is volt, vagy nem fogta fel, legkésőbb a novemberi gázszámlájánál be fogja látni, h szigetelni kell, még akkor is ha önerőből ez nem fog menni, mert gyakorlatilag most ott tartunk, h egy átlagos vidéki családi ház hőszigetelése 3 évben belül meg fog térülni. Ergo, inkább megéri hitelbe beleugrani annak is, aki önerőből nem tudja megfinanszírozni.
Ilyen téren egyébként nagy francok.. nyilván számításba vették ezt is, ergo most h egy erőteljes válságidőszak küszöbén állunk üres államkasszával, EU-s pénzek nélkül és elkezdett megtorpanni az építőipar, csak rá tudnak dobni még 1 lapáttal a rezsiár húzással.. - ami ugye ismét piacélénkítő hatással bír = több adó bevétel + még a drága rezsi adóbevétele 1 télen át...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hívószám-hamisítás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest