- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
válasz
simonjoe #53662 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen esetek 99,9% user error... Az adathalászok nem egy appon fognak vásárolni a kártyaadatokkal 10 dollárért, hanem addig húzzák a kártyát, amíg egy fillér is marad rajta
Gondolom ha ez így lett volna akkor a Revolut nem is térítette volna a levont összeget. - dehogynem, a banknak kártérítési kötelezettsége van feléd, hacsak nem tudják rádbizonyítani a súlyos gondatlanságot
Max a kereskedővel utána leboltolják, bár ekkora összegnél gyaníthatóan még chargebacket sem indítanak, mert drágább a költsége, mint 6700 Ft -
havri1
félisten
válasz
simonjoe #53662 üzenetére
(Most nézem, sok szót átírt az autocorrect, sorry)
Manapság rengeteg adathalász oldal van, ezt így nem tudom, én csuklóból lövöm ki az összeset. Online fizetések, ahol kikerülhet a kártyadadat.
Ebben az esetben én azonnal fagyasztanám a kártyát, és kérnék újat. Mert ha kikerült...
Ettől függetlenül lehet más van a háttérben, de én nem látok más lehetőséget.
3 adat kell egy levonáshoz: Kártyaszám, lejárat, CVC. (név nem tudom feltétel e)
Mekkora összegről van szó egyébként?Ha fizikai kártyáról van szó, ott még felmerülhet az adatlopás. Sok helyen elveszik a kártyát, hallottam mendemondát, hogy fizetésnél elveszik a kártyát, mert pl nem érintős fizetés van, hanem mágnescsíkos. Kamera alatt megfordítja a kártyát fizetés során, kamerán leolvassák az adatokat. X idő múlva ráterhelnek picit, ha nem veszik észre, mehet a nagyobb vásárlás.
Én pár dolgot alapvetőnek tartok egy vásárlásnál-használatnál.
1., Nem használok fizikai kártyát fizetésre.
2., ha ismeretlen az eladó, és online, csak 1x használatos webkártyával fizetek.
3., Zsebeket használok, énem átjárható. Ha mégis kikerülne valami, nincs miből fizetni. Ez kicsit macerás ha sokat használja az ember..de némi biztonságot nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest