-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Simpleben van az otps kártya, a simple saját webes kártya, revolut. A revolutra megvolt a vissza töltés , ergo az okés. De! A simpleben amikor ranyomok hogy bankkártya biztonsági azonosítása és beírom a kódot ami az első 100ftos terhelés mellett jött, akkor azt nem fogadja el, bárhogy próbálom.
-
mephisto5
csendes tag
próbáltam itthon a Deák téri OTP ATM-ből Revolut kártyával EUR-t felvenni, de elutasította. Azt írta, nem tudja olvasni a kártyát. valakinek működött már?
-
spanyoll
addikt
Na nekem sem akarja az igazságot a simplevel a webes kártya regisztrációjánál. Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy wtf...
-
spanyoll
addikt
válasz
sajti_pajti #990 üzenetére
Nézegettem, de azok nem győztek meg annyira.
Kiutalni nem fogok róla sűrűn, ergo az nem szempont. Kp felvételi limit detto.
Az fx limit ha jól tudom akkor az a teljes pénzforgalom (5000gbp premium tagság nélkül)? Az szerintem teljesen okés. -
madrac
senior tag
Én úgy vettem észre, hogy simple appban biztonsági ellenőrzésre csak annál a kártyánál van szükség amiről felakarunk tölteni a simple virtuális kártyára, az pedig nem a revolut kártya. A revolut kártyánál nekem is ott szerepel a biztonsági ellenőrzés link, de én nem indítottam el ezt a folyamatot, a rá való visszatöltéshez nincs szükség erre.
-
sajti_pajti
tag
-
LallerHUN
tag
válasz
brainticket #972 üzenetére
Köszi szépen, de ezt én is megtaláltam, inkább arra irányult volna a kérdésem hogy itthon valamelyik nagyobb autókölcsönző cégnél tudta már valaki használni a kártyát gond nélkül?
-
spanyoll
addikt
Drágáim!
Nézegettem, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e a prémium.
Disposable card nem kell, azon kívül meg a supporton kívül nem láttam annyi plusz featuret amiért azt mondanám, hogy megéri.
Az utalás (akár revolutos felhasználók között akár revolutról kifelé) az gondolom ugyanúgy azonnali, ahogy reklámozták, nem? Vagy abban van valami különbség?
-
spanyoll
addikt
Nem. Van forint meg euro account revolutban. Simplet forinttal töltöttem, de mivel addig nincs revolut kártya amíg nincs rá töltve , ezért csináltam a revolutban az eurost. Utána meg a simple webes kártyáról visszamozgattam a pénzt, csak nem a "rendes" kártyára, hanem a revolutos webesre.
Aztán lehet hülyeséget csináltam, de csak nem. -
Watcher45
tag
-
brainticket
aktív tag
-
LallerHUN
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy itthon autóbérlést csinált már valaki Revolut Visa kártyával? Azt az infót kaptam hogy annyi elég nekik hogy dombornyomott kártya legyen. Ez működhet?
Emailben leírtam nekik hogy prepaid Visa kártyáról lenne szó, erre azt írták vissza hogy elég ha csak dombornyomott. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
Köszi
-
-
madrac
senior tag
Tegnap regisztráltam be en is a fizikai revolut visa kártyát és indítottam a procedúrát. Annyi volt vele, hogy szólt a revolut app, hogy nincsenek engedélyezve az online tranzakciók, ezért ezt külön be kellett kapcsolni, utána már sikerült a simple-ben hozzáadni másodjára, úgy hogy sikerült beterhelnie a 100 Ft-ot a revolut kártyára az OTP-nek.
Nem kellett semmilyen kód.
-
Gabo4
csendes tag
Mult heten regisztraltam Revolutra (es Simple-re). Sajnos nekem is elojott hogy a Simpleben a kartyat nem sikerult aktivalni, es tobbszori probalkozasra is ugyanazt a kodot kapom. A Simple uf. nem sokat segitett
Elvileg nemsokara megerkezik a fizikai kartya, esetleg megprobalom majd azzal is. Valakinek van mar elorelepes ebben az ugyben? Koszonom!
-
spanyoll
addikt
válasz
sajti_pajti #960 üzenetére
Virtuálisra gondoltam, hogy gyorsan meglegyek. Meg amúgy is gyakran csak telefonos nfc fizetést tolok.
-
-
spanyoll
addikt
Köszi! Már majdnem megvagyok az egésszel, csak ott akadtam el, hogy a revolut kártya feltöltésénél ha kártyás vásárlásként akarom feltölteni akkor kér kártyaszámot (amit simpleből nem tudtam még kinyerni). Jó, mondom akkor tuti a simplen belül kéne visszavezetni a revolut kártyára, de azt még nem tudom, mert ugye még nincs revolut kártyám, mivel ahogy láttam akkor kapok csak ott virtuális kártya számot is, ha már töltöttem rá. Mit csinálok rosszul?
-
KTU
addikt
Revolut Mobile Phone Insurance
Telefonbiztosítás,
"...csak a 6 hónapnál fiatalabb eszközök jogosultak biztosításra.Ha a telefonja 14 napnál régebbi, amikor megvásárolja a Revolut készülék biztosítást, akkor a biztosítási időszak csak a 4. hét után kezdődik.
Ha kevesebb, mint 14 nap, a biztosítási időszak azonnal elindul."Céges telefonra nem tudsz kötni.
Nem a tied a telefon, te csak használod, céged vette, nevére szol a számla.
Ha még bele is férnél a fentebb írt feltételekbe. -
Cufter
tag
Telobiztositas.
Cegtol kapott telora is meg lehet oldani? Merthogy nincs semmi papirom igy ugye. -
Watcher45
tag
Bocs nem értem, honnan küldjem át az alkalmazást a tabletra? A Play Store-ból nem tudom telepíteni, meg sem jelenik a telepítés gomb. Ha böngészőből nyitom meg a store-t akkor van telepítés gomb, de ha elindítom akkor szintén kiírja, hogy az eszköz nem kompatibilis. Kérlek részletezd egy kicsit a javasolt megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest