Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarti19
senior tag
Csupán 7 órám van a játékban, így első körben inkább intuitív módon próbálkoztam, aztán az arcomba csapódott a valóság, miszerint nem lesz ez sétagalopp.
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kard erősségét is csak véletlen vettem észre, mikor a nagyobb dögökre rámértem egy betyárosat, vagy a zöldikékre. Egyből megszédültek.
Szerencsére kellően sok soulslike, rougelike játék van mögöttem, így akad türelmem egy darabig. Random generált körök viszont picit zavarnak, és amit nehezen emésztek meg, hogy egy seggel kell eljutni valameddig, különben minden elveszik.