Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ikaralyos01
üzenetére
"Vártam volna egy olyan ng+t. Amiben újra kell játszani a játékot, ugyanúgy mint először csak ütős cuccokkal"
Ez nem az a játék...
De ha akarsz kihívást akkor a beállításoknál lődd ki először is a célzás követést, és a bossokat alap fegyverekkel győzd le👍 Én most ezeket csinálom, így platina után, mert még mindig bentartott a játék ezek után is, és élvezem! Plusz ilyen runokat csinálok, hogy mennyi idő alatt tudom megcsinálni a dolgokat, eddig az első 3 biome bossokkal együtt 28 perc volt a legjobb idő😁
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha akarsz kihívást akkor a beállításoknál lődd ki először is a célzás követést, és a bossokat alap fegyverekkel győzd le👍 Én most ezeket csinálom, így platina után, mert még mindig bentartott a játék ezek után is, és élvezem! Plusz ilyen runokat csinálok, hogy mennyi idő alatt tudom megcsinálni a dolgokat, eddig az első 3 biome bossokkal együtt 28 perc volt a legjobb idő😁