Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Geci, nem tudom hogyan, de meglett elsőre a 3. boss.
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.Ez előtt a 2. boss most másodszorra nagy gondot nem okozott.
Szóval most már innen fogom kezdeni mindig amikor meghalok, a 3. boss utáni biome-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 (alig használt)
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.