Hirdetés
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Geci, nem tudom hogyan, de meglett elsőre a 3. boss.
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.Ez előtt a 2. boss most másodszorra nagy gondot nem okozott.
Szóval most már innen fogom kezdeni mindig amikor meghalok, a 3. boss utáni biome-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó sok életem volt, talán 220% meg 13 fegyver hatékonyság, 5 bónusz damage-es hosszú gépfegyver 2. szintű plusz repeszsérüléssel vagy mivel és 2 minor élet töltővel, valamint 1 következő támadást kivédő pajzzsal. Persze mindent elhasználtam kb a 220% életből maradt kb 30-40%. Mondjuk a 6 ether-ért való második esély megmaradt. De basszameg, annyi mindenre kellett itt figyelni, brutál. Ez az egész 3. biome elég nehéz volt pár helyen, főleg amikor jött az az automation vagy mi, nagy robot és a rakétás drónok is gecik voltak néha, amikor nem volt magas adrenalin szintem, mert ha 5-ös volt, akkor azért hamar haltak. Amúgy nem mentem be minden szobába, kimaradt 1 arany ajtó, az asszem lockdown-os, de így is belefutottam ezen kívül 3-ba asszem.