- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Holnap majd alkotok én is valamit vele. Egyébként maga a játék annyira nem is nehéz ha elkezdi átlátni az ember. Inkább az tudja nagyon megszopatni a játékost, hogy amíg tanulja a dolgokat és próbálgat ezt+azt addig jól beszop pár modot a fegyón vagy parazitán.
Pl nekem játszhatatlan a pisztolyon a burst mod, mert feszt nyomkodni kell a trigger-t és teljesen kizökkent a reload mechanikából. Meg azt is a saját bőrömön kellett megtanulni, hogy a melee dmg redu vagy a dodge hosszabb cooldown-ja nagyon meg tudja nehezíteni a dolgokat. Azt még mindig nem sikerült kiderítenem hogy egy-egy boss előtt mennyit szabad xy zónában eltölteni és hányadik percben éri meg nekiugrani. Az utóbbi már csak lehet beidegződés nálam a Risk of Rain 2-ből, mert ott ahogy telt az idő úgy erősödtek a mobok.
Kérdés:
A harmadik biome-ban (a Citadel-ben) van az a 6 ether-es checkpont vagy azt az erdőben kell inkább aktiválni? Mert akárhogy kerestem nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest