Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- RAM topik
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Arról a teremről beszélsz, ahol delláért (az a sárga basz, nem jut eszembe a neve) lehet venni ilyen olyan upgrade-eket?"
Igen. Van a pályán az a rész, ahol három ilyen kiosk van egymás mellett és kiválaszthatod, hogy mit akarsz venni. Itt ha megnézed az egyik sarokban kicsit távolabb van egy pult ahol ethert tudsz obolite-ért cserélni oda-vissza, a másik sarokban pedig van egy olyan rész ahol bizonyos obolite mennyiségért nagyjából 20%-kal több lesz a HP-d. (Halálig nyilván)
Illetve ott van az amit előzőleg is mondtunk:
szerk:
Illetve amit én mondtam, azok a paraziták, de nem mindig éri meg felvenni azokat, amik plusz hp-t adnak, mert néha túl rossz a debuff felük, vagyis a negatív hatásuk. Nálam volt már olyan parazita, ami 30% életet adott, cserébe nem tudtam hp töltőt felvenni csak a hullákból kieső obolite-ok gyógyítottak kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED Konzol! + Tok + The Last Faith
- Eladó XBOX 360 és PC lemezes játékok!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![alt="[link]" title="[link]" alt="[link]" title="[link]"](https://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2021/04/ReturnalItem-Integrity.jpg)