Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
A Netflixnek is vannak jó nonmainstream tartalmai, csak összesen sokkal több a tartalom, ezért nehezebb rátalálni, HBO-n úgy 80% trash, Netflixen 95%, de az utóbbi maradék 5%-a hasonló mennyiség, mint HBO-nál a 20%.
Viszont az HBO abbahagyta a kelet-európai tartalomgyártást, ahol szinte csak ők képviseltek minőséget, amiért nagyon nagy kár, illetve meglévő saját gyártmányú tartalmat is leszedtek, ami nagyon rossz irány.
Én arra gondoltam a kommersz tartalmakkal kapcsolatban, hogy az HBO mint kábeltv csatorna mindig is széles körben népszerű volt, szóval nem találom azt a magyarázatot logikusnak, hogy az HBO mint prémium elnevezés lenne a közdutatban, mármint hogy olyan értelemben, ami nem érdekelné a tömegeket, mert valójában egy széles körben befutott márkanévről van szó.
-
Hi!King
őstag
Az HBO nem luis vutton táska, vagy 50 éves whiskey, hogy elriassza az kommersz tartalomra vágyó nézőket, a mozifilmek is ugyanúgy kommersz tartalomnak számítanak, mint a trash reality, itthon a 90-es években is már mindenki az HBO-t akarta nézni, sokan lopták is. Szóval szerintem ez a fajta márkanév váltás nem fog beválni.
Meg btw nekem például nem áll rá a szám a Go->Max váltás óta az, hogy HBO Max, Go meg tudom hogy már nincs, ezért simán HBO-t mondok, és a környezetemben ugyanezt látom, persze ebben annak is szerepe van, hogy a legtöbben már nem néznek hagyományosan TV-t, így az HBO ezt jelenti számukra, nem a TV csatornát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Facebook és Messenger
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest