- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Baltazár123 #24 üzenetére
meg van egy olyan dolog is benne, hogy talán már kinőttünk abból az igénytelen időszakból, amikor a tartalomlopás menő dolognak számított. Most már inkább kellemetlen ilyesmivel dicsekedni és ez így van jól, szerintem.
Ez tényleg így van jól, csakhogy a szolgáltatók meg eleve ott ragadják meg az előfizetőt, hogy légy "igényes", fizess. Ugyanott vagyunk. Összemossák a fogalmakat amely massza aztán hat is a fejekben, vagyis a többség egyáltalán nem azért a pár igényes, eldugott tartalomért fizet elő, pont ellenkezőleg. Ha ez az effekt nem lenne a történetben 100%-ig tudnám osztani a gondolatod. De van, sőt, nélküle nem is lenne az egész műfaj sem. Olyan legyen, ahol a fázishelyes morál gyakorlása nem fáj semmibe, nem jelent kiadást. Ez nem az a világ.Szóval ne lopjunk nyilván, de az igényesség fogalmát ilyen tekintetben szükségtelen bármelyik oldalon is behozni szerintem. Ha van kiforrott ízlés, tudod mit akarsz, az kerül valamibe az is egy más történet (kevésbé kínoz a bőség zavara, nem érzed, hogy kell neked a jól megmarketingelt minden is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerver Dell PowerEdge r610
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Garanciás,MSI gamer laptop 15,6 Full HD,144Hz,Core i5 12450H/RTX 2050/8GB DDR4/512GB SSD beszámolok
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest