Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
pc-user
üzenetére
Péntek déltől szerda délutánig használtam úgy hogy 15,00 óra körül villant fel először az akku feszültség alacsony ikon. Éjjelre sem kapcsoltam ki, átlagos használat, napi pár sms. 2003 as a telefon, az akku sem mai , de nem tudom h az első e még. ez 5 nap simán volt, elégedett vagyok vele.. Ja , és persze azt hozzá teszem h az eladó elmondása szerint fogalma sincs h mikor volt használva utoljára. /gyűjtemény része volt /

-
zorzy4
addikt
válasz
pc-user
üzenetére
Hát eleve nem szabad rajtahagyni, a telón, max lecelluxozva ahogy ksparrow teszi. Azért, mert akikapcsolt telefon is fogyasztja az akkut. Én külön dobozba tárolom az akkukat és ha használom, akkor teszem rá. Sajnos néha így is elhalálozik valamelyik, pl nálam a benefon track és esc akkuk.
-
KSparrow
őstag
válasz
pc-user
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy 249 telefonnál -és ez csak Nokia s típus, darabra bőven 300 felett van- nem nagyon lehet mindig jó az akku. Igyekeztem úgy eltenni, hogy feltöltve, és egy papírral alatta. Így nem merül annyira, mert olyan, mintha nem lenne rajta, csak állna külön. Meg ha ki is folyna (bár nokiákra nem jellemző), így van, ami megfogja, és nem marja le a sav a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest