- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Misi1979 #7730 üzenetére
Nem védem Minoltát de:
Minden hobby csak addig jó amíg vadászol, építgeted, tervezel, kutatsz...
Ha elédtesszük az amúgy 1 óra google-val felderíthető magyar piacot akkor ennyivel is kevesebb sikerélményed lesz.
Nem kicseszni akarunk veled, elhiheted.
Vaterázz, Pecsázz,szomszédolj, a jót sehol sem adják ingyen.Ha egy konkrét tipust keresel írd be, segítünk akár felár nélkül. Amúgysem 2000-et írunk hogy 5110esekből BMW-t lehet venni.
Minoltát (Kedves ismerősömet ) ismerem személyesen is, de semmiképpen sem önző.
Sajnálom, ha olyat írtam ami nem tetszik, de ez van !
-
KSparrow
őstag
válasz
Misi1979 #7730 üzenetére
hát ne haragudj, de ez röhejes. tényleg. most nem azért állok ki Minolta mellett, mert régóta ismerem meg barátom, hanem mert megértem. egyáltalán nem arról van szó. hogy ebből élnénk (én tanuló vagyok, neki rendes munkája van), csupán annyi, hogy ha régóta keresünk egy-egy telefont, (Ő Benefon q, én Nokia 2300) akkor nem akarjuk, hogy az legyen hogy a másik kimegy a piacra és utána megírja nagy boldogan, hogy kösz a tippet, pont vettem egy olyat, amit fél éve kutatsz, én 500 forintért vettem, te is megvehetted volna ennyiért, de én voltam kinn, és megveheted tőlem 5000-ért. szóval csupán ez az oka, hogy nem akarjuk elárulni bárkinek.
szívesen segítünk egymásnak, vadászunk egymásnak, ha tudjuk kinek mi kell, sőt, közös piacozást is rendeztünk már.
amúgy meg ha tipp kell: próbáld a bolhákat (nem igaz, hogy valahol nem találsz egy ismerőst /vagy ismerős ismerősét, aki piacmániás, és néha lát egy-egy telefont. az egyik hozzánk közeli piacon, hiába élelmiszerpiac, kedden csütörtökön szombaton a lomisok is kinn vannak, és árulnak. (már vadásztam ott kanadai karcmentes telefont, ezerért.)
szóval nem csak bolhapiacok vannak, de ott e legnagyobb az esély egy-egy retróra. (az ecserire mentem már, ott nincs, de van egy csomó más helyen máshol, a régi gyűjtőhely a Verseny utcai volt, de amióta bezárt, egy-két másik/azóta szintén bezárt/ hely felvirágzott(és a túlzott figyelem lett a vesztük is))
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest