- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pastika
aktív tag
válasz
selenge #10630 üzenetére
Persze izlések és pofonok. Én meguntam azt, hogy folyamatosan túrkáljak a registryben, főzött ROM-kat keressek, hogy egy normális telefont kapjak. stb. Nekem a szifon pont a stabilitás, egyszerűség miatt tetszik, persze van egy két dolog amit szokni kell, de ez megvan minden OS-ben. Szvsz a Vertu, Gresso ezek státuszszimbólumom. Az iPhone nem az, szerintem sosem volt az, legalábbis az én értékrendemben.
Lehet öregszem, de nekem mostmár az kell hogy buzerálás nélkül legyen egy megbízható smartphoneom, ezért vagyok iOs és Blackberry párti. Azt látom, hogy nincs meg a fragmentáció ha egy brand tartja kezében a HW-t és az SW-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest