- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #10356 üzenetére
Igazad van,hisz sok tömegtelefon.Nem is adnék ki pénzt egy ilyen pack-ért.Ezeket egy MT50-re és egy C35-ösre cseréltem,ami szerintem megérte.Igen én valamiért annak a híve vagyok,hogy sok sz@rból könnyen lehet csinálni egy jót
Emiatt donor párti vagyok
Hol férnek el??Lassan már sehol sem.Kinyitom a szekrényajtót és potyognak kifele
Holnap csinálok egy képet,hogy mekkora a zsúfoltság
Amúgy pont ma gondolkoztam és szántam el magam.Az alcateleket,motorolákat,siemenseket,lgket mind száműzöm egy dobozba.Csak a Nokiákat,Ericssonokat,Benefonokat és pár egyedi,különleges telefont hagyok a polcokon.Jahhh,meg mennek a vaterára
Tényleg lenne is egy pár kérdésem
Utalnám a 100ft-ot a vaterának.A névhez mit kell írni,kinek küldöm?
Vatera 6%-ot vesz le az eladot termék árából?
Ott lehet-e UP-olni vagy lejárat,felrakási sorrend van?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- További aktív témák...
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő