- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
frostblade
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #191 üzenetére
Nekem a Settlers-ek közül a 2. rész jött be a legjobban, ha pedig zenénél tartunk, akkor a Golden Axe-nak is nagyon jó volt emlékeim szerint...
Kicsit vicces, de még mindig a fejemben van néhány C64-es sláger, akármilyen prüntyögés meg ciripelés volt az egész, rengeteg nagyon jó dallamos játékzene volt akkoriban... Most így hírtelen amúgy a Myth zenéje jut az eszembe, az valahol talán meg is van midiben, majd utánanézek. De egyébként is, ha jól emlékszem Maniacs of Noise volt talán az a banda, akik ma már ugyan történelem, akkoriban viszont rengeteg játéknak készítettek remek dalokat, az egyik volt ez a Myth is. -
frostblade
tag
Helló!
Én is ajánlanék pár klasszikus retrot, érdemes egy kicsit elidőzni velük, meg elgondolkodni azon, hogy régen -mai szemmel- 0 grafikával még mai szemmel is milyen remek kis játékokat készítettek...
A teljesség és sorrend igénye nélkül:
Arcade Pool
Battle Bugs
Centurion
Crusader 1-2
Dark Legions
Fantasy General
Impossible Mission 1-2
Ishar 2
Magic Carpet 1-2
Master of Magic
Master of Orion 2
Mega-lo-Mania
Moonstone
North & South
Pizza Tycoon
Railroad Tycoon
Shanghai
Stratego
Subwar 2050
Syndicate
Tetris
UFO 1-2
UGH
Volfied
Majd írok még, ha eszembe jut valami, de aki szereti a régi játékokat, az biztos talál ezek között pár gyöngyszemet!
Üdv...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest