Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Tanácsodat köszönöm, hiszen nem ''fikázás képpen'' mondtad, hanem jószándékból. A továbbiakat légyszíves privátban intézzük, másokat sajnos velejes beszélgetésünk nem érdekel. Egyébként szokj hozzá, hogy ez egy fórum, ha kiröhögsz másokat, lehet, hogy nem hagyják annyiban. Ha nem a címzett, akkor valaki más próbálja majd meg felhívni a figyelmed arra, hogy nem etikus amit csinálsz
.
-
sghc_toma
senior tag
sőt, van olyan emberke is, aki képes MEGVENNI ezeréves játékokat.. ne tudd meg mennyit kajtattam a régi jó point and click kalandok után! akkora élményt egyik mai játék sem tud nyújtani nekem, mint pl. egy Maniac Mansion, Day of the Tentacle, vagy Monkey Island..
HaaS:
[nosztalgia on]
a törő autókról most eszembe jutott az Indy500. Ott is törtek a kocsik, öcsémmel iszonyat sokat szórakoztunk, ripityára törtük a kocsikat.. Nem érdekelt minket, hogy a letörő alkatroszek csak pontok vagy vonalak..
[nosztalgia off]
[Szerkesztve] -
HaaS
addikt
Nem tudom mi olyan baromi humoros ezen. Mindig az átlagosnál jobb gépeim voltak, és még C64-es játékok is vannak sokkal jobbak, mint a ''pc-s''. Sőt! Játszom is velük.
A játékélmény a lényeg. Retro feeling? Töltsd mát be a Bard's Tale 3-at C64 emulátorba, nézd meg milyen egy rpg abból az időből. Ha túl nehéz, és csak nyomkodni akarod a gombokat, akkor installálj egy ''pc-s'' Bard's Tale-t, ami bemocskolta a nevet. Hajrá.
Már elnézést, de ez a beszólás engem is érint. Méghogy meleg... azért mert most PC-re fejlesztik a legújabb játékokat, még véletlenül sem biztos, hogy jobbak mint egy C64-es vagy egy Amigás.
Tudod volt idő, mikor még térképeket rajzoltunk, és saját magunktól kellett rájönnünk hogy működik egy játék, végigjátszani pedig nagy dolog volt. Nem volt net.
Ma már el vagyunk kényeztetve. Ha nincs automap, nem törik az autó, nincs árnyéka a karakternek stb... akkor az már rossz játék?
Szervusz,
HaaS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest