Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mityenka1
csendes tag
Sziasztok
Ezekre a cuccokra szeretnék kérni árakat.
Alaplap: Asus P4P800-E Deluxe
CPU: Pentium 3
ram : Kingmax 1GB DDR 400Mhz
ram: Corsair Value Select 1GB DDR 400Mhz
Vga: Sapphire ATI Radeon X1650 PRO 512GBKöszönettel Mityenka
A hdd-t töröltem, már be lett árazva a másik topikban. - jim bcs
[ Módosította: jim bcs ]
-
snake1977
őstag
Köszönöm!
Sajnos a Clié-ben az akku megdöglött, amikor kaptam akkor még üzemelt ugy ahogy de felfújodott időközben, gondolom így akkor nem igazán piacképes darab, lelakva viszont nincs.Nokia 2110-re kérhetek egy beárazást még? Szép állapot, nincs lelakva, 1vékony 1 vastag de minimális akku idővel.
-
MurdR
veterán
válasz
snake1977 #794 üzenetére
Ericsson 198 + dokkoló: ha nincs törve/repedve, és üzemképes (relatív szép állapotú) akkor olyan 5k környékén elmehet, de minimum 3.
Ericsson T10: igazából nem számít ritka darabnak, a maga korában is az egyik legelérhetőbb telefon volt. 1-2k.
Sony NZ90: kevesen vagyunk szerintem, akik PDA-kat gyűjtenek az országban. A maga korában luxuscikk volt, viszont nem egy elterjedt darab. Ha tartja a töltést, és nincs szétkopva stb., akkor állapottól függően 5k-tól indulhat az ára. Sokkal különlegesebb, mint egy 9110 kommunikátor, viszont azt is még elvétve lehet kapni 10 környékén. Talán ezt a legnehezebb beárazni.
-
snake1977
őstag
Erre kérnék egy beárazást mester.
Ericsson 198 dokkolóval, átlagos nem leharcolt állapot.
Ericsson T10 gyenge akku, gyári helyet gumi billentyűzet, átlagos állapot.
Sony Clié NZ90/E Palm os. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
ontheground #791 üzenetére
Egy 2 rongyba elmehet úgy caklipakk
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
ontheground #787 üzenetére
Szia! Kb egy ezres
csak mert nem Sempron -
ontheground
tag
Sziasztok, egy 3000+ S754-es Athlon 64-ért mit lehet kérni? Bár nem tudom jó helyre írtam-e egyáltalán.
-
flymi
addikt
Mennyit érnek ilyen állapotban az alábbi merevlemezek?
Western Digital WDC AC310000B (9,3GB)
Teljesítmény: ?
Kondíció: ?
Működési idő: ?
Becsült hátralévő élettartam: ?
Összes indulás/leállás száma: 1767Maxtor 4K040H2 (37,3GB)
T: 100%
K: 43%
MI: 257nap 20óra
BHÉ: 96nap
ÖI/L: 6608
55 hibás szektor, 6 gyenge szektorSeagate ST320011A (~20GB)
K: 97%
MI: 687n 13ó
BHÉ:
ÖI/L: 1091
2 hibás szektor, 2 gyenge szektorMaxtor 90432D2 (4,0GB)
T: 97%
K: 22%
MI: 590n 23ó
BHÉ: 59n
ÖI/L: 4885
45 hibás szektorQuantum Fireball LCT 20 40 (37,3GB)
K: 100%
MI: 1279n 1ó
BHÉ: 545n
ÖI/L: 9171
HDD-GÉP adatkapcsolat 284 probléma.Quantum Fireball LCT 20 10 (9,6GB)
K: 100%
MI: 27n 22ó
BHÉ: 1000n
ÖI/L: 4299 -
-
bacsis
Közösségépítő
-
-
bacsis
Közösségépítő
uhhh...
Van pár jó cucc
Leírom elsőnek amik értéket képviselnek:
GUS az 10rongytól fölfelé.. a kérédés hogy PNP vagy Classic, vagy MAX? ha MAX, akkor az inkább már egy 20-as...
Az Olivetti 386SX laptop így elég tág fogalom... de legyen mondjuk egy 5-ös.. ha tényleg hibátlan lenne meg szép állapotú meg minden akkor egy 10-est is érhet...
MFM HDD vezérlő 2 ezer
Ezek a monitorok meg szintén csak nagy átlagba, de oylan 10ezer Ft...-tól...
a többi az ilyen csoki-500Ft kategória -
3shae
aktív tag
Sziasztok!
P2 lap slot1, 440bx agp,pci,isa slotokkal, benne cel333, ramocska (elhanyagolható méretben) v3 3000 agp, illetve sb 128 kártya (ct4700)
Van még egy régi billentyűzetem, magyar, nagyon szép állapotban. Modell 5140. Telefonzsinóros, ps/2 csatis talán 2hétig volt használva.
Köszönöm szépen!
-
Hello,
Mit érhetnek ezek :
- ISA IDE vezérlő
- ISA WD Paradise, T8900 VGA
- 8bt ISA CGA kártya
- GUS
- Olivetti 386sx16 gép, nagyjából komplett, elvileg működik (házat szétbarmoltam kissé, de kívülről egyben van, és a belseje is menthető)
- 40-200Mb-os IDE winyók
- MFM winyóvezérlő
- PCI, AGP S3 Trio-k
- CGA, EGA, Hercules monitorokKöszi
-
Eladó445
tag
Sziasztok!
Szeretnék erre a gépre egy árat: [link]
Ill. ezekre az alkatrészekre:
- DDR 256MB ram
- 256MB A9250GE/TD/256M/A VGA
- WD800: WD800JB-00JJA0 és WD200: WD200EB-00CSF0
- Codegen 300W 300X tápElőre is köszi!
-
törölt tag
Üdv,
Az alábbi alkatrészeket szeretném beáraztatni:
Alaplap: Asus P5LD2 (idén lett javítva, egyes kondik cserélve, tesztelt, működik) 775-ös
CPU: Pentium D 945 3.4 Ghz
RAM: Kingston 2x1 GB PC2-6400U (idén januárban vettem itt a HA-n egy "rambazárostól", tesztelve, működik)
DVD: DRW-1612BL
HDD: Hitachi Deskstar 250 GB HDT722525DLA380 SATA 7200RPM
Van még egy Asus Triton hűtő is (réz csöves), ezt igazából ingyen is odaadnám a laphoz+procihoz, de nem tudom h külön van e értékeElőre is köszönöm.
-
rukka
csendes tag
Hello, szeretnék egy beárazást kérni Nintendo 64 dolgokra (csomagban adnám el, ha elmegy):
- 1 PAL alapgép utángyártott expansion pak-el (eredeti jumper nincs meg). Originál táp, originál nintendo A/V kábel
- Rob Webb (consolegoods)-féle minőségi S-Video kábel.
- 2 eredeti szürke joy műszakilag tökéletesen (egyiken karcok a memória slot belső oldalán)
- 1 utángyártott memóriakártya
- 2 eredeti Rumble PakJátékok (PAL, csak cartridge, jó állapot, mind angol, kezdőképernyőig tesztelt és működik):
Diddy Kong Racing
Gauntlet Legends
Banjo Kazooie
Tom & Jerry Fists of Fury
Bomberman 64
Operation Winback
Perfect Dark
Wipeout 64
Snowboard Kids (címke bal felső széle picit rojtos, műanyagon tinta)
Star Wars Rogue Squadron
Space Station Silicon Walley
Bust-A-Move 3 DX -
arn
félisten
radeon 9700pro?
bba verzio? -
Chris82
senior tag
SB Live CT4670 mennyit érhet?
-
cbmfan
senior tag
lenne két GUS PnP:
Version 1.0 és 3.0, mindkettő tökéletesen működik, csak 1.0 mikrofon kapcsolója rozsdás ezért nem mozdul ON pozícióból. vajon mit kapnék értük itthon?
-
YumeD
tag
RADEON 8500 "tökstandard" (3.6ns ramokkal)
RADEON 7200 DDR ViVo -
bacsko42
tag
Sziasztok, átirányítottak a másik árazós topicból, hogy itt több szerencsém lesz, szóval ez lenne a kérdés:
Alaplap : ASrock K8Upgrade-NF3
Köszi előre is -
bacsis
Közösségépítő
Szia!
Ilyesmi kártyát nem mostanában láttam, a SCSI-s kártya VESA kiadásban elég ritka cumó... meg mernék kockáztatni rá 3-4ezer Ft-ot is persze ha el akarod adni, és felrakod lehet hosszú ideig kell árulnod.. még ha 500Ft-ért raknád fel, akkor is mert ugye csak egy szűk réteget érint a cuccos...
A 2X16MB FPM memó kb egy ezres -
Léhűtő
csendes tag
Szerintetek mennyit érhet, ez a furcsa szerzet? Ez egy olyan Vesa Local Buszos I/O kártya, amin van FLOPPY, IDE és 50 pólusú (SCSI-2-es) csatlakozó is, illetve a soros1, soros2, párhuzamos, game port is megtalálható rajta.
Az IDE részért egy Adaptec AIC-25VL01Q chip felel, a SCSI részért egy Adaptec AIC-6360L, a portokért meg egy UMC UM82C865F jelzésű chip.
A kép linkje:
[link]Illetve még van 32 MB 72PIN-es RAM (2x16MB) is az alaplapon, csak az elfelejtettem az előző hozzászólásba beleírni. Az körülbelül mennyit ér?
Köszönöm a válaszokat, sokat segítetek nekem, mert a retró nem az én világom.
-
Léhűtő
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet ez a 486-os alaplap. OPTi a márkája és a típusa: V4P895P3/SMT V5.0? A képet hozzá nem tudom feltölteni, mert 10 Megapixeles és itt nem engedi, de itt a link ahol megtalálható a hirdetésemben a képe.
A választ előre is köszönöm.
Szerintetek mennyit érhet ez a AMD486-os DX4-100-as proci? AMD a márkája és a típusa: A80486DX4-100NV8T .A képet hozzá nem tudom feltölteni, mert 10 Megapixeles és itt nem engedi, de itt a link ahol megtalálható a hirdetésemben a képe.
A választ előre is köszönöm.
Szerintetek mennyit érhet ez az S3-as 1MB-os VGA kártya? S3 a márkája és a típusa: 805? A képet hozzá nem tudom feltölteni, mert 10 Megapixeles és itt nem engedi, de itt a link ahol megtalálható a hirdetésemben a képe.
A választ előre is köszönöm. Ha valamit elszúrtam kérem segítsetek, most vagyok itt elsőként.
Tisztelettel:
Attila
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy 5x86-os deszka (SR-M401-A) + 2X32MB EDO RAM és SIS 85C496 chipsetes 486-os deszka?
-
Kikki90
tag
Sziasztok!
VooDoo Maxi Gamer EV-3DFX-4 PCI videokártyára kérnék beárazást
Köszi,
-
djsonyc01
csendes tag
Köszönöm
-
Az állapottól függ. Gépet táppal 10-ért lehet venni, az elmúlt hónapban volt pár a jófogáson. Magnót én inkább 3k-ra áraznám be. Ha szép, rendesen le van pucolva, program is van hozzá, akkor a 15-öt megéri az egész. Persze mindig van, aki csak egy csupasz gépért kér egy 20-ast, de annyiért csak árulgatni szokták, eladni nem.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Sebaj Fóbiás #722 üzenetére
Szia!
Én 15-20ezer Ft-ra áranám be, de a nem x86 alapú gépek árát annyira nem követem, ebben frescho fórumtársunk nagyobb mágus, várd meg, hátha ő pontosabban be tudja árazni -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Sziasztok!
Német Enterprise 128 tápjával, basic cartridge-dzsel, magnóval, kábeleivel de doboza nélkül mennyit érhet kb? Mindene működik, a gombok is, a joystick is, a magnó is teker, forgatja a számlálót is.
-
djsonyc01
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy dell 330 nem fekvő hanem álló házas konfigot az alaplap egy dell CN-0KP561 REV A01 van benne egy intel e2160 dvd író 350w dell táp szóval csak ram és hdd hiányzik belőle mennyit érhet szerintetek? -
bacsis
Közösségépítő
csáó!
Elég kemény dió...
Mert egykor sokat ért.. most meg már nem, hogy finoman fogalmazzak
ha körbenézel a HA-n, igaz 2 processzoros, de ennél modernebb lapot akár Procikkal, ECC RAM-al feltöltve is elég jó áron lehet kapni...
Szóval úgy nagyjából 8-10ezer Ft-ra áraznám be -
Udv Skacok!
Megint én...
TYAN thunder k8qw
Érték? Tungolós? -
ontheground
tag
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
ontheground #711 üzenetére
Megpróbálhatod többért is, és ugyanúgy nem kizárt hogy el fog menni többért is...
Hiszen hogy mi mennyit ér, elég relatív...
ezek az árak minden esetben csak tájékoztató jellegűek, próbálok egy olyan árat kitalálni, ami korrekt lehet a vevőnek, és az eladónak is egyaránt, továbbá valószínű hogy azt az árat meg is fizetik érte... -
bacsis
Közösségépítő
válasz
ontheground #706 üzenetére
Szia!
Mindegyik motyó 500Ft/db...
Most az, hogy az egyik vinyó 400 mega a másik meg 4giga, ennek jelentősége kb 15 éve volt...
HA valaki 386-ost épít, az nem fogja megvenni a 4 gigásat, mert egyszerűen nem jó a gépébe...
Szóval ez itt már semmit sem jelent...
Tehát 500Ft/db a tápok is és a HDD-k is -
ontheground
tag
Sziasztok. Ezeket szeretném beáraztatni:
3db 200W AT táp 386-486-PI gépbe, tesztelve 5v ág terheléssel és feszméréssel (Sunshine PSH-200, Target CWT-200PA, Codegen JP-200B)
100/100-as winyók tesztelve:
-Conner CFS425A 425MB
-Seagate ST31082A 1080MB
-Quantum Fireball EL 2.5GB
-Quantum Fireball LCT8 4.3GB -
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977 #702 üzenetére
Szia!
Az AWE64 sajan csak egy value, nem ér sokat, kb 1 ezrest..
Az SB16, ha jól látom a SCSI adapteres? ez ér egy 2-3ezer Ft-ot
A 33-as 486DX kb 1000-1500Ft
A Super P5STE S7-es lap és a S3-as Tomato 4DPS, és a lefényképezett 486-os S3-as alaplap is kb 1500Ft körül érhetnek
feltéve, ha működnek -
snake1977
őstag
Sziasztok
Ezekre kérnék egy beárazást:Sound Blaster AWE64 CT4520 ISA 1997
Sound Blaster 16 CT1740 ISA 1992Intel 486 DX 33mhz
Super P5STE socket 7 (6db ram foglalat)
Tomato 4DPS ver. 2.11 Socket 3
Noname (?) socket 3-as lap ALI chipsettel az alján P&Q felirat, az isa sloton egy azonosító SM 2738830, semmi márkajelzés, ezért egy képet készitettem hátha felismeri valaki.
Köszönöm! -
bacsis
Közösségépítő
Skaccok!
Lécci fejezzük be az OFF-ot, mert jön a kutya, azt majd jól ránk vau-vauJött
Az 1-2 offal még nem lett volna gond, a tartalmával viszont igen.
flymi és Djsaba
Legyetek oly kedvesek, ezt még egyszer ne, de egyik szakmai fórumban se. Mindkettőtöket ismerlek, most legyen elég ennyi, így virtuálisan egy ejnyebejnye.
[ Módosította: jim bcs ]
Új hozzászólás Aktív témák
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest