Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
i5 4590
egész nap játszott a géppel a fiam,most estefel kikapcsolta egy órára a gépet,vissza és lassú a gép
nézem a win minialkalmazást és látom hogy 1 mag megy a négyből, hwinfo-val is néztem az is 1 magot mutat
kivettem a procit,újra pasztáztam,vissza
de semmi ugyanúgy 1 mag megy
mi lehet a gond ? meghalt a proci ?
-
juve600
nagyúr
üdv
Gigabyte H81M-S2PV
Intel Dual Core G3220
8gb ddr3 kingmax
fsp hexa 500 w táp
hd 7770a lap és proci vadi új,összeraktam a konfigot,minden csati a helyén,erre se kép-se hang,nem indul semmi,müködő konfig volt,a lapot-procit cseréltem,többi minden maradt
ami rádugom a tápra a 220as csatit, a csillárban az égő vibrál.....
mi lehet a gond ???
thx -
juve600
nagyúr
üdv
ma állt össze a konfigom,ujratelepitettem a windows-t,viszont az aero nem megy,ultimate 64 bit,csak a proci lett cserélve a konfigban,hiába rakok fel bármelyik vga drivert,azt irja hogya kártyám nem alkalmas a aero futtattására
mi lehet a problem?
thx
-
juve600
nagyúr
üdv
AMD Sempron LE-145+ processzor
Asrock N68-VS3 FX alaplap
a következő lenne a gondom
összeraktam bekapcs de csak hdd led villog,a proci ventije forog,ennyi ,semmi mást nem csinál a gépmi lehet a problema ???
thx
-
juve600
nagyúr
válasz Csomacsomo #9823 üzenetére
örülök
-
juve600
nagyúr
válasz Csomacsomo #9800 üzenetére
energiagazdálkodás ki van kapcsolva ???
ha minden ki van lőve akko hibás a proci -
juve600
nagyúr
válasz aviator #9604 üzenetére
hát igen a 100 % -os használat nem tesz jót a procinak,de sztem alap órajelen is mennie kellene a game-nak,a tápod is bőven sok hozzá,a videokártya is
nem lehet hogy vakami fogja a gépedet ??,
feladatkezelővel nézd megvagy lehet valami energiatakarékos modot állitott be a bios reset
-
juve600
nagyúr
válasz aviator #9600 üzenetére
Auto Tuning
[Auto Tuning] Az Auto Tuning egy intelligens eszköz, amelyik automatizálja a túlhajtást, hogy megemelje a rendszer összteljesítményét. Az eszköz ezenfelül stabilitási teszteket is tartalmaz. Az Auto Tuninggal még a túlhajtásban kezdők is extrém, ugyanakkor stabil eredményeket tudnak elérni!
mondjuk a lapod ezt is tudja
-
juve600
nagyúr
válasz aviator #9600 üzenetére
üdv
Windows XP SP2 / Windows Vista / Windows 7
Processor: 1.0 Ghz
RAM: Windows XP SP2 - 256MB, Windows Vista – 512MB
Hard Drive: 14GB
Video Card: 32MB DirectX 9 compatible
Other: DX9 hardware compatibility and audio board with speakers and/or headphones
Online/Multiplayer Requirements: 56.6 kbps or better for online playez a gépigénye az FSX nek,ha ilyen konfiggal 20 fps-ed van akkor ott nagy gond van,a proci sztem kevés a videokártyához de akkor is stabilan kéne futnia,a proci huzását pedig csak ovatosan 100-200 mhz-enként állitsd,talán nyem nyirtad ki egyiket se,de lehet hogy a tápod kicsi a rendzseredhez,arra kiváncsi lennék hogy milyen tápod van
-
juve600
nagyúr
válasz Vesztor87 #9171 üzenetére
AMD -nél felejds el a gyári hűtőt, hűt de nagyon hangos,mintha fel akarna szálni a gép
vegyél rá valami normális hűtöt, kb 5e től már vannak, én cm t5-öt használok,az eléggé csendes és akkor sem erősödik a hangja ha terhelést kap a proci,40-50 fok fölé több óra játék után se megy a proci (ATHLON II X4 750K) -
juve600
nagyúr
üdv ! amd athlon II x4 750k procit ,cm t2 -es hűtövel ,mennyire lehet húzni és hol ,hogyan tudom állitani az órajelet ?
thx -
juve600
nagyúr
üdv !
amd athlon x4 641
gigabyte a55m-ds2
szerintetek jó párositás ???
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest