- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Óriási köszönet! Nem mertem volna magamtól ráverni kalapáccsal, de 1 perc alatt elengedte szerencsére, megy is minden, mint régen.
Arra nem tudtok megoldást, hogy a Phenom II meghülyült hőmérőjét helyre lehetne hozni valahogy? A mai mutatványom előtt is már mínusz fokokat mutatott.
-
goccer
aktív tag
válasz
elfelejtette #18004 üzenetére
Biztos én vagyok a béna, de hajszárítózás után izomból tekerem/ bankkártyával feszegetem és egyelőre semmi. Plusz féltem a szélső lábakat is, mert egyik másik már hajladozik, ugyan eddig sikerült visszaegyenesíteni nagyjából. Lehet holnap beviszem szégyen szemre egy szervizbe, mert most már csak rontok a helyzeten...
-
goccer
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #18002 üzenetére
Az a gond, hogy nyitott alaplapi procilefogó mellett nem fér oda a cucc, lezárt állapotban pedig nem merem erőltetni. Vagy próbáljam meg úgyis, hátha?
-
goccer
aktív tag
Sziasztok! Mi a teendő akkor, ha a proci a pasztánál teljesen összeragadt a hűtővel?
Veszem le tisztítás céljából a hűtőt és látom, hogy sikerült a procival együtt kirántani az egészet, még szerencse hogy nem görbült el semmi. Visszarakni így egyben viszont képtelenség, szétszedni a kettőt pedig feszegetéssel, eddig nem sikerült, nem is merem jobban. Van valami tippetek? Egy régi Phenom II X4 955-tel és gyári hűtőjével sikerült a mutatvány...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest