Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
PROHARDVER! témák
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
hokuszpk #25576 üzenetére
Nah nem bírtam magammal, megnéztem de sajnos nem jó így sem.
Holnap hoznak egy másik vgat, megnézzük azzal is, de félek hogy alaplap csere lesz. Nem tudom a mi lehet baja. Mi mehetett tönkre csak mert a procit kicseréltem, úgy hogy már w régi sem jó. Próbáltam memória nélkül, minden vinyot lehúztam, ugye boot előtti BIOS flash, elem kivétel, 10 MP nyomtvatartva kikapcsolva majd ismét 10mp bekapcsolaskor (ez valami hard reset elvileg) alaplapi VGA sem jó, táp lehuz pihentetés egy fél órára. Lövésem sincs mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-12400 Processor ( IGPU-val ) + ajándék Bending correction frame (Finalcool)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D 4.70GHz AM5 BOX bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest