Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jpisti

senior tag

válasz escie #182 üzenetére

csak a pontosság kedvéért a Mig 21 nek nem kék hanem narancsvörös irdalt a fáklyája.
    A Mig 29 nek van kékesfehér fáklyája de ez csak sötétben látszik, voltszerencsém látni párszor ezt is azt is.
    A repnap volt amilyen volt, nekem kicsit csalódás volt, elég kevés vadász repült és a két F16 csinált csak hosszú programot. A Törökök és az Olaszok nagyon tudnak, a Topi meg a Bagira kicsit rövidre fogták. Amikor én katona voltam akkor még itt voltak az orosz hajózók akik tanították a Topiékat, na azok tudtak vadul repülni, egyszer az eggyik háton bejött a 1/A 9méter magas kandeláberei közé és ott fordította hasra gépet aztán gyertyába fel max forszival. Repült ott minden ami belesett a csóvába. Egyszer egy téli repülésen engem is elfujtak kb 10~15 métert repültem 2~3 5méteres lépés után, pedig vagy 30 méterre áltam a gép mögött mikor elkapott a szele. Persze ott szokás volt, hogy amikor kifordultak a gépek az áló helyről akkor a sok hülye sorkatona kiált mögéjük szét tett karokkal és várta a meleget (persze biztos távolságról).

Új hozzászólás Aktív témák