- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Akkor ez érdekessé teszi a helyzetet, mert nálam azóta már többször is sikerült előállítani a problémát...
Naprakész az app, netkapcsolat OK, ha bejelentkezek, ha nem, először tökéletesen működik, amint találok egy olyan vonalkódot, ami nem visszaváltható, onnan kezdve már mindegyikre azt írja...
Aztán adattörlés, utána ismét ez...
Xiaomi Redmi Note 11, bár ennek kéne legkevésbé számítania.Up the Irons!
-
Spec
őstag
Áhh értem, köszi a pontosítást! Így egy kicsit más a helyzet. Akkor nem volt túl pontos információ, amit a csávó mondott a videóban. Viszont így kevesebbet kapnak vissza, de legalább kevesebbet is fizetnek érte. Csodálkoztam is volna, ha egy 1 eurós termék árának fele visszajárna.
#97 Rage47: Én pl. már többször találkoztam magyar boltban ilyen szlovák Z-s visszaváltós palackkal. Az is eléggé felháborító, hogy pl. az ilyet nem tudod visszavinni a magyar visszaváltó rendszerbe. Ha EU-s szabályozás, akkor az EU-n belül ennek egységesnek kellene lennie, bárhol is veszed a terméket. Igaz, ezekre nem is számolja fel az 50 Ft-ot a kasszánál.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
mokalade
tag
20:20-kor próbáltam, 21:00-ig van nyitva az üzlet. Mozgatni kellett a mobilt, de "simán" beolvasta a QR kódomat, kiírta a nevemet, azonosított az automata. Mielőtt beetettem volna az első palackot, kiírta -nem pontosan idézem-, hogy az azonosítás nem lehetséges, de van lehetőség bolti kupon kérésére.
Itt két automata volt, a másiknál is megpróbáltam, ugyanez történt.
Innentől úgy is ment mintha azonosítás nélkül csináltam volna, beadagoltam a palackokat és adomány/utalvány lehetőségek voltak csak.
Korábban volt olyan üzlet, hogy eleve ki volt az automatára írva, hogy csak adomány/utalvány működik, az utalás nem. Hasonló gond lehetett akkor ott is. -
boborján2
aktív tag
Nincs alkalmazasom, teljesen véletlenül meglátam a csomagtartóban egy palakot a bolt parkolóban és gondoltam teszek egy próbát.
Na ez úgy nézett ki, hogy bedugtam a száján olyat amit ott vettem. Erre kiköpte , meg kiköpött mégegyet.Pedig látszólag üres volt a gép szája. Aztán az enyémet elvette , de azt amit ajándékba nekem adott azt már nem.
Viszont visszaváltós 50ft-os magyar vizes palack, csak ebben a boltban biztosan tudom h ilyet nem forgalmaznak.Gondolom az előttem lévőnek sem vette el ,de azt nem értem hogy maradt a gép szájában és miért nem adta vissza annak aki próbálkozott.
Majd leaz amúgy appom ,kicsit jobban beleásom magam, mert amúgy is a hulladék gazdálkodásban dolgoztam pár évet. Így érdekel a dolog.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113