Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Oldja meg az ingatlan tulajdonos/üzemeltető. Ma már az internet alap, mint a víz, villany, fűtés, hiszen ma már egyre több hivatalos ügyet intézünk interneten keresztül. Már ki se nyomtatják a számlát, csak ha külön kéred és lehetne sorolni. Ha az a szoba a saját intimszférája, akkor márpedig ott a tulaj/üzemeltető biztosítson internetet. szvsz
-
zsolt160
aktív tag
Feleségem külföldön dolgozik, és a szobályában a wifi jelerősége igen kicsi. Vettem egy noname Repeater-t, de az nem egész egy hónapig működött. Beállítás után nem látható, csak a bekapcsolást jelző led világít, reset után amíg be nem állítom jel erősítésre, addig látszik a wifi-k között, utána újra indul, és csak a leírt power led világít, eddig működött. Csak 2.4G-t erősít.
Ezért szeretnék venni egy olyant ami működik, esetleg az 5G-t is erősíti.
Amiket Találtam a noname-en kívűl, D-Link, TP-Link, Asus, Netgear ismertebb márkák, és ezeknek van kívűl antennája, míg ugye a noname-nek nincs.
Valakine van ötlete mit vegyek?
Van itthon routerem ami tudna erősíteni, de nem mertem ki vinni, mert az az itthoni modem-router-re (net szolgáltató adta, Arris) nem megy fel csak a már erősítésre beállított Tenda routerre (kapucsengő miatt van az beállítva)
Esetleg router erősítsen, vagy Mes Wifi (igaz erről nem nagyon tudok semmit)?
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest