Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortis
csendes tag
jahh még ez is az elözö bemásolt hszhez tartozik.
Mire ezt leírtam, rájöttem, hogy néééézmááááá annyit kellett volna mondanom, hogy ''igen''. Partisönmedzsik átrakja a partíciót. A Master Boot Recordot viszont újra kell írni, különben hiába lesz ott a régiúj partíció, nem fogsz róla bootolni. -
Fortis
csendes tag
a master boot record az a hely a merevlemezen, ahová egyes rendszerindító paraméterek íródnak Namost attól, hogy te átmásolod a partíciót, attól még ott nem lesz jól írt MBR. A rendszer tehát nem fog elindulni.
Megoldás: ha a partíciót átmásoltad, akkor az xp cd-ről bootolva a recovery console-ban (helyreállító konzol) a fixmbr parancs kiadásával lehet az mbr-t újraíratni. /? kapcsolóval nézd meg a további kapcsolókat, most így nincs a fejemben. Esetleg microsoft.com-on nézz körül a paranccsal kapcsolatban....
Ezt egy topicból másoltam ki magamnak késöbbre,hogy meglegyen. Nem én vagyok az irás szerzője,ezt hozzá kell tennem. -
Fortis
csendes tag
Ha egy rendszervinyót átmásolsz egy másik vinyóra az nem fog ugy müködni mint amire másoltad. Mindjárt kifejtem bövebben,hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB SSD
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest