- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
up
senior tag
Tutira monitor! :((( Nekem is 765mb-m van január óta, és vagy egy hónapja elkezdte ezt csinálni... én sose használok wordot, se explorert, minden egyéb képernyőn megesik időnként (csak persze nem mindegyiken olyan feltűnő, és a szem is korrigál valamennyit). Mirc, Total commander, e-mail program, böngésző... mintha lenne valami korrelációja a lemezműveletekkel (erős írásnál talán gyakrabban jön elő). Mobilhoz, hangfalhoz semmi köze, azok nélkül is csinálja (mellesleg az összes ilyen eszköz kézikönyvében benne szokott lenni, hogy elviselik egyéb eszközök sugárzását, nem szabad hibásan működniük miattuk). Semmit nem változtattam a beállításaimon, ugyanaz a win megy rajta mint előtte, a négyéves Belineám semmi ilyesmit nem produkált, és akkor se teszi, ha visszarakom. Hulladék szar ez a Samsung, ahogy előkerül a számla, visszaviszem.
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest