Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Ez nekem is napi feladat. A reMarkablenak van androidos/iOS-es/Windowsos alkalmazása. Amikor kilépsz egy jegyzetből, azonnal leszinkronizálja a felhőbe, amit azonnal elérsz PC-n, telón, tableten. Onnan ki tudod nyomni PDF-be, PNG-be, SVG-be. Én nem ezt szoktam tenni. Teamsen megosztom a reMarkable alkalmazást, és ott mutatom meg a jegyzetemet, vagy a skiccet, amit csináltam. Ráadásul van egy béta állapotú alkalmazás is, amit ha a reMarkable-n, munka közben elindítasz, a PC-n realtime látod, hogy mit csinálsz a tableten. Nem teljesen problémamentes, de eléggé jól működik ahhoz, hogy szeressem. Ami még dilemmád: fogdésvidd tökéletesen működik az alkalmazás felhőben. És a PDF mentés a reMarkable-vel is működik (e-mailben küldheted), és működik szinkronnal az alkalmazésban is (pc, telefon). És villámgyors.
És igen, amiket leírtál, és amit Honkydoo kolléga is írt, pont ez az, ami miatt én is ezt választottam, és amiért nagyon szeretem. Letisztult, végtelenül. Nem kell keresgélni a funkciókat, mert ott van. Nem omlik össze, nem problémázik, nincs akadás. Kézbe veszed, pont arra jó, amire készült. Minden ott van, ahol lennie kell. De nem az Apple féle letisztultság, hanem a skandináv: minden felesleges sallang nélküli funkcionalitás. Iszonyú sok prémium termék volt már a kezemben, de ez... nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest