- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
EmptyParadox #2255 üzenetére
Ezzel mit kell csinálni?
ledgeri:
Azt nem értem, hogy ezt az ublock miért nem jegyzi meg, ahogy más oldalaknál, miért kell minden egyes esetben újra megtenni kugli és yt oldalaknál?régebbire:
a ms és yahoo híreket nem tudom, néha a win10 feldobott egy ablakot, amikor a "rejtett ikonok megjelenitése" ikonra akartam kattintani, és ha köztük volt érdekes hír, rákattintottam, ezért nem tudom a pontos linket megadni. -
amargo
addikt
válasz
EmptyParadox #881 üzenetére
Csak szerényen érdeklődök, hogy miért (ismered a cloudflare-t)?
DNSOverTls..?
Főként, hogy a DNSCrypt fejlesztése leállt emlékeim szerint. -
válasz
EmptyParadox #465 üzenetére
Nálam magyarul van, gondolom az alapértelmezett beállításokra gondolsz, ott bent sincs a pipa. Az előbb mondjuk kiszedte őket, utána meg megint nem, érdekesen működik.
csicso82
Bár amúgy sem lenne értelme használni úgy. Azt hiszem a medium mód megfelel nekem. Ti is úgy használjátok? A 3rd party script és 3rd party frame van most kipirosítva globálisan.
-
Fejlesztő13
tag
válasz
EmptyParadox #283 üzenetére
Az Unified StevenBlack féle összefűzött hosts fájlt használ amiben benne van az AdAway listája is szóval nem hiszem, hogy lenne változás. Amúgy régen azt használtam, elégedett is voltam amíg egyszer csak összeveszett a Magisk-al és többé el sem indult mellette.
-
Fejlesztő13
tag
válasz
EmptyParadox #281 üzenetére
Ez alapból nem android kompatibilis, leírást vagy mókolási lehetőséget se találtam ahogy fel lehetne varázsolni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest