Hirdetés
Aktív témák
-
panini
csendes tag
Mi lenne az az összeg amiért megválnál tőle?
-
panini
csendes tag
Na mi a helyzet Srácok? Nagy a csend.
-
panini
csendes tag
Össze tudnál hozni az ismerőseiddel akik ezzel foglalkoznak? Hátha tudnánk kölcsönösen segíteni egymásnak.
-
Stimpy
senior tag
Megpróbálom kideríteni a pontos (megközelítőleg persze) árát,van egy - két ismerősöm,aki foglalkozik még ilyesmivel.
-
panini
csendes tag
Nagyon nehéz megmondani. Nagyon sok függ az állapotától. Aki gyüjtő annak bármit megér ha történetesen pont ez hiányzik a gyüjteményéből. Meghatározott értéke nincsen. Egy 1970-es albumnak ezzel szemben már van (ha jó állapotú) 50-60 ezer ,mert ahhoz igen nehéz hozzájutni. Igazából a szetteknek (üres album+matrica) van jó ára. Pl.: egy 1970-es üres album+ matricák 250-300 ezer Ft körül mozog. Az általad talált album külföldön 5-10 ezer ft-nak megfelelő euroba kerül. Engem nagyon érdekelne a Te albumod mert én ezzel foglalkozom bár ez történetesen a saját gyűjteménybe kerülne.
-
divot
veterán
Srácok, őszintén, kb. mennyit ér egy ilyen album valójában?
-
panini
csendes tag
4000 Ft
-
Stimpy
senior tag
3.5k.
-
panini
csendes tag
Na jó látom komolyan veszi mindenki a licitálást új ajánlat 3000 Ft.
-
divot
veterán
Ó, ilyen keveset érne
Megmondom őszintén, ennyiért nem érdemes eladni, ezer forint se nem oszt, se nem szoroz a családi költségvetésben (hála az égnek!), szóval ha tényleg ilyen áron mennek, akkor elteszem a gyerekenk, legalább megismeri arcról a 78-as magyar (utolsó) válogatottat.
-
panini
csendes tag
Induló licit legyen mondjuk 1000 Ft a Divot által lelt albumra. Neked kedves Stimpy nincs semmi felesleges Panini matricád vagy albumod?
www.matricak.gportal.hu itt is folytathatjuk a beszélgetést ha gondoljátok. -
panini
csendes tag
Szia Divot!
Biztosan megtudunk állapodni. Várom az általad említett emailt. -
divot
veterán
Hogy megszaporodtak itt a gyűjtők.
A kérdés az, hogy kb. mennyit érhet egy ilyen album. -
panini
csendes tag
Hello Stimpy!
Engem meg érdekelne a Te gyüjteményed is. Ha van valami felesleges Panini cuccod. -
Stimpy
senior tag
Helló Divot!
Beszállnék a licitbe erre az albumra,ha még nem kelt el.Igen jól mutatna a gyűjteményben,ami itthon van,mert elég sok már a régi focis cucc,de még kell rengeteg.
Üdw : Stimpy -
panini
csendes tag
Nagyszerű. Várom a mailed!
-
divot
veterán
válasz
parandroid #24 üzenetére
Persze, már én is elfelejtettem, és amilyen hülye címet adtam, a büdös életben nem találtam volna meg, ha netalán kő a totyik.
-
panini
csendes tag
Szia kedves Divot!
Engem nagyon érdekelne az általad talált album én gyüjtő vagyok. Amennyiben megválnál tőle kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.
miklos.racz@consul-team.hu
www.matricak.gportal.hu -
Szeke
senior tag
kicsit off: 50-60-as évekböl élet és tudomány újságok tömkelege és egyéb régi újságok, könyvek, nálam is megtalálhatóak a padláson... ha valakit érdekel, irjon mélt.
-
klepto
addikt
Az értékekről anyit, hogy én hanglemezgyűjtő vagyok, és egyszer megvettem a Sonymusic kiadásában Michel Jacson Wath Joer de Lone (Vat joár dö lón) című számát a History albumról kislemezen, (45-s fordulatszámú bakelit lemezen) és az első mindjárt hibás volt. A lyuk nem középre, hanem az egyik felére csúszott el, és ezáltal tolyásalakú forgása van a lemeznek. Ez mamég nem sokat, de Jackson halála után 1000-et, vagy 10000-et fog érni dollárban, mert a mai technológia melett vajmi kevés hibás példány kerül forgalomba
Az sincs kizárva, hogy a világon csak 1-2 db van belőle, vagy csak 1......
-
phoenixke
tag
Ha ma` itten vagyunk a temanal, bakelit lemezeket hol lehet eladni jo pinzir? Pl. 72` Hendrixet, Konczzzzz Zsuzsat meg hasonlokat. ...
-
DrSoul
őstag
Szerintem nem lesz nagyon nagy értéke, inkább az eszmei nagyobb
Az ilyen itt Olaszországban mindenkinek megvan: Panini matricák, minden évben megjelennek albumokkal,nem csak focis témákkal, de az a legelterjettebb.
Tehát ez valahol olyan, mint a Pokemonos matricák, persze nem hasonlítom össze, ennek több értelme van, de pénzben kb egál. Hogy Magyarországon fog-e érni, nem tudom. Inkább az az érték, hogy az összes matrica benne van.
Amikor Olaszországba jártam suliba, haverjaim ilyen matricákat cserélgettek a szünetben
Az eszmei érték a legfontosabb!Nekem van egy 1900-as eredeti Madame Butterfly kotta, Puccini dedikával!(tollal írva, nem nyomtatva!)
Sose fogom eladni... -
Rox
tag
Bocs, most látom csak, hogy az 1. kötet van meg. Úgy kb. a fele, vagy még kevesebb.
-
Rox
tag
A következő tételt egy árveréssel is foglalkozó antikvárium honlapján találtam. Ez is Herman Ottó, csak ''frissebb kiadás''. A te könyved ha jól sejtem két kötetes, és még értékesebb:
203. HERMAN Ottó
A madarak hasznáról és káráról. 3. bőv. kiad.
Bp. 1908. ny. n. 398 l. 1 sztl. lev. 4 t. (színes). 200 mm.
/A m. kir. földmívelésügyi miniszter kiadványa 18./
Gazdag szövegközti képanyaggal.
Egészvászon-kötésben, az eredeti borítófedél ráragasztva……………………………………………4.500,-
A könyv értéke függ a kötet és a kötés állapotától, vastagságától, a papír minőségétől, a kiadás ritkaságától, az illusztráltságtól, a bejegyzésektől (pl. ha Klébelsberg Kunóé volt, értékesebb...), stb.
Érdemes egy szakkönyvtárnak megmutatnod, vagy elvinni egy komolyabb antikváriumba. Ca. 10-15.000 Ft-ot biztosan megér.
Még valami: A Miskolci Herman Ottó Múzeum honlapján a kötet címlapja, mint H. O. egyik főműve:
http://www.hermuz.hu/herman/kep.html -
SYZYGY
tag
Kicsit OFF, de ha van itt antikváriumos megmondhatná, hogy mennyit érhet kb. ez: Herman Ottó A magyar halászat. (1887-es eredeti kiadás, 1.kötet) Thx.
-
tozso
tag
Hát inkább a külföldi játékosok képei érnek sokat, föleg ha valamelyik dedikált matrica. A kifejezett gyüjtőknek biztos sokat ér, de szerintem bármelyik sporttal foglalkozó múzeum is szivesen látná.
Ezt ha értékesíteni akarod, akkor mindenkép jubileumi évben tedd, vagy a következő vébé döntőjekor. -
divot
veterán
Idős rokon padlásának takarítása közben találtam néhány érdekes kiadványt. A legutibb egy 1978-ból származó, olasz kiadású foci vébés full matricás album (Nyilasi, mint kamasz, nagyon aranyos). Szvsz egy értőnek sokat érhet, én meg nem vagyok az, egyszer átlapoztam, Nyilasit, Törőcsiket meg Prohászkát megmosolyogtam, és ennyi. Szerintetek hol lehetne utánajárni, hogy egy nagy nulla, vagy valami értékes dolgot sikerült kiásnom a ládikából?
Tehát még egyszer: 1978-as, olasz kiadvány, az Argentin Foci Vb-ről. A matricás album hibátlan, teleragasztott.
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest