- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
videokártya is lehet a dolog...
nekem az is bejött párszor, hogy a noname monitorom helyett kiválasztottam valami drivert ami hasonló lehet (pl. AcerView 34T a 14''-os Targámhoz), és máris több mindent engedett...
Sorozatszámokat megnézhetnéd a komáén meg a tiéden, földrajzilag ugyanott ÉS nagyjából ugyanakkor készült-e; mert lehet hogy beszállítót váltott közben a cég aki a műanyagdobozt rárakta a crt-re meg az elektronikára... -
uzsz
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, úgy néz ki, hogy mára már csak ennyit tud a dolog.
Kedves operátor törölheti is a topicot -
uzsz
senior tag
Kössz a segítséget, flnapi keresés után 1db olyan drivert találtam, amiben az enyémen kívül mindenféle tipusú monitor megtalálható. Mindegy hogy hogy lököm rá a 85Hz-t készenléti állapotba kapcsol a monitor és annyi. A tipusa: L501ALD
Az lehettséges, hogy elöregszik a konstrukció és azért nem megy? -
parandroid
félisten
[L]http://www.google.co.hu/search?q=licom+download+driver&ie=UTF-8&hl=hu&meta=[/L]
hadd ne nézzem át ezeket én helyetted...
ha nincs meg, amit kerestél, akkor keress kicsit más kulcsszavakkal. hasznos jószág ez a gugli ám. :D
egyébként próbáld meg ''a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése'' funkció elől kivenni a pipát a frekvenciaállítás legördülő menüje alatt, valószínűleg úgy engedni fogja a 85 hz-et is.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
ja a típusát olvasd le róla pl. hátulján matrica mondjuk.
-
Flashy
veterán
gondoltuk hátha elkezdesz egyedül is keresgélni neten.
kéne hozzá driver, anélkül a Windows nem mer neki nagyobb frekit adni. próbálj a Windows saját monitordriverei között egy nagyobbat beállítani. -
uzsz
senior tag
Hú de sokan próbáltatok segíteni a problémámban, azért ennyire ne törjétek magatokat!
:O -
uzsz
senior tag
Na szóval van egy ilyen régi 15-s LICOM monitorom, kb 4-5 éves. A gondom a következő: Ugyan ez a típus van a komámnak is, ő tudja 1024*768 32bit 85Hz ben nyomatni, nálam 1éve Ugyanezekkel a beálításokkal 70Hz a max. Lehet ezekhez valamiféle drivert találni vhol? Egyáltalán hogy tudom én megnézni, hogy pontosan mi a típusa?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- MSI 321URX OLED / 32 / 4K / 240hz / 0.03ms
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- PC Architech Branding
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest