- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
videokártya is lehet a dolog...
nekem az is bejött párszor, hogy a noname monitorom helyett kiválasztottam valami drivert ami hasonló lehet (pl. AcerView 34T a 14''-os Targámhoz), és máris több mindent engedett...
Sorozatszámokat megnézhetnéd a komáén meg a tiéden, földrajzilag ugyanott ÉS nagyjából ugyanakkor készült-e; mert lehet hogy beszállítót váltott közben a cég aki a műanyagdobozt rárakta a crt-re meg az elektronikára... -
uzsz
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, úgy néz ki, hogy mára már csak ennyit tud a dolog.
Kedves operátor törölheti is a topicot -
uzsz
senior tag
Kössz a segítséget, flnapi keresés után 1db olyan drivert találtam, amiben az enyémen kívül mindenféle tipusú monitor megtalálható. Mindegy hogy hogy lököm rá a 85Hz-t készenléti állapotba kapcsol a monitor és annyi. A tipusa: L501ALD
Az lehettséges, hogy elöregszik a konstrukció és azért nem megy? -
parandroid
félisten
[L]http://www.google.co.hu/search?q=licom+download+driver&ie=UTF-8&hl=hu&meta=[/L]
hadd ne nézzem át ezeket én helyetted...
ha nincs meg, amit kerestél, akkor keress kicsit más kulcsszavakkal. hasznos jószág ez a gugli ám. :D
egyébként próbáld meg ''a monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése'' funkció elől kivenni a pipát a frekvenciaállítás legördülő menüje alatt, valószínűleg úgy engedni fogja a 85 hz-et is.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
ja a típusát olvasd le róla pl. hátulján matrica mondjuk.
-
Flashy
veterán
gondoltuk hátha elkezdesz egyedül is keresgélni neten.
kéne hozzá driver, anélkül a Windows nem mer neki nagyobb frekit adni. próbálj a Windows saját monitordriverei között egy nagyobbat beállítani. -
uzsz
senior tag
Hú de sokan próbáltatok segíteni a problémámban, azért ennyire ne törjétek magatokat!
:O -
uzsz
senior tag
Na szóval van egy ilyen régi 15-s LICOM monitorom, kb 4-5 éves. A gondom a következő: Ugyan ez a típus van a komámnak is, ő tudja 1024*768 32bit 85Hz ben nyomatni, nálam 1éve Ugyanezekkel a beálításokkal 70Hz a max. Lehet ezekhez valamiféle drivert találni vhol? Egyáltalán hogy tudom én megnézni, hogy pontosan mi a típusa?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest