Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
-
PROHARDVER!
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Retro megemlékezés:
A VGA-t azért hoztam fel, mert így kezdődött a színes kijelző után a mobilok igazi fejlődése. Inkább elázott bélyegnek tűntek a képek, mégis boldogan kattintgatott, akinek tellett ilyen mobilra, a 2-4 megás memóriára... Később a Nokia 6280-asom 2Mp-es képei már gyönyörűek voltak és A/5 méretű újság féloldalas hirdetéseihez is kiváló háttéranyagot adtak. Ma pedig a középkategória legalja is olyan képet csinál, hogy néha az arcom leteszem és jönnek a nyavalygások. Na ezt nem értem, de dac nélkül. A kolléga kérdése igazából jogos volt, mert vannak igényei, elvárásai, pénze is megvan rá és a technikai tudása, felkészültsége, ergo a legjobbat szeretné a pénzéért. Nálam meg épp itt kiborult a bili, de ezért is írtam, hogy nem kimondottan neki szól. Sosem díjaztam a szájkaratésokat
Lehet blogba kellett volna, de ott az előzmény nélkül csak lógott volna a levegőben, itt viszont én is tanultam belőle 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - szürke (246) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Garanciás Zalman házak!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet blogba kellett volna, de ott az előzmény nélkül csak lógott volna a levegőben, itt viszont én is tanultam belőle