- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #787 üzenetére
Szia! Ezt a telót (Redmi Note 13 Pro Plus 5G) április óta használom (feleségemnek is ilyen van) egy Xiaomi Mi 10 T Lite 5G-t váltott. Teljesen elégedett vagyok vele, Jack dugó miatt először szívtam a fogamat, de aztán vettem egy príma BT fülest. Tudni kell a telóról, hogy egy esetben kevés, ha valaki sokat és erőforrás igényes játékokkal játszik. Sima átlagos használatra tökéletes. Nekem soha nem fagyott, nem lassult. Kamerája kimondottan jó képeket készít ebben az árkategóriában. Nekem Android autoval sincs semmi gondom (néhányan is panaszkodtak), én egy Opel Astra gyári fejegységével használom. A HighRes Audio végett pedig nagyon jól szól megfelelő eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Mobil flották
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Jogász topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest