Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wéercé
junior tag
válasz
instantwater #365 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
Az eladó oldalán fel volt tüntetve, sőt a dobozban, a telefont körbevevő fehér papíron is szerepel a processzor típusa.
De mivel ezekből a Redmi Note 12-ből (is), annyi féle fajta létezik, szerettem volna látni a telefon kijelzőjén is.
A családban mindenkinek írja a menüben, az enyém csak Octa-core 2.80 Ghz- írt.
Közben megoldódott ez a problémám, mert tegnap este frissítettem a telefont és a MIUI 14 helyett a XIAOMI HYPER OS települt fel rá és az android 13 helyett android 14 lett a telefonon, és ezzel a konfigurációval már nekem is írja a processzor típusát a telefon.
Egyébként mi a véleményetek erről az új Xiaomi Hyper OS-ről és Android 14-ről?
Érdemes volt frissíteni vagy inkább maradtam volna a régebbi MIUI 14-nél és vele az android 13-nál?
Mondjuk sok választáson nem volt, elindítottam a frissítést és ez lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt a Redmi Note 12-es széria alapmodelljének a tesztje. Élhető telefon, de figyeljünk, mert nem mindegyikben van NFC.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest