- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #1415 üzenetére
>de ez még sem akadályoz a teljesen szabad irányításban.
Hát persze. Sokszor a kalapot nem tudom felvenni a földről. Felveszi a környéken az összes hullát, de a kalapot nem. És ha már nincs semmi a környékén, akkor áll, és bámulja a kalapot földön mozdulatlanul, hiába adtam ki az utasítást>Nem bugos
8 óra után ez minimum meredek kijelentés. Nem egy witcher3 megjelenéskori állapota, de azért vannak itt is bugok.Amúgy ja, a rockstar összes játéka a végtelen lehetőségek tárháza, éshát ez az első(és egyben az utolsó) currgen játékuk.
-
Skynet258
veterán
válasz
Mr_no_Name #1415 üzenetére
Abszolút egyetértek, amikor csak van egy kis időm már pörög is a lemez.
Ez az igazi openworld, igen nem fogják a kezed de fedezd fel magadnak, számomra jól van ez így.
Én egy buggal találkoztam, és ahogy látom a legtöbbeknek ezzel gyűlik meg a baja: az állat kocsisokkal. Száguldanak mint a barom sose lassítanak (max ha kilövöm őket az ülésből), így történhetett meg, hogy egy küldetés közben épp a vadon közepén camp-et kellett felállítanom (ez az ominózus medvés küldetés). Szóval a program szól üljek le azt craftoljak, nyomjam meg a... mittudomén, négyzetet? Na csinálom a dolgom, erre jön egy kocsis, elbasz miközben békésen ülök a székben és csinálom az oktató cuccot, pörgök hármat. Felkelek, alul a felirat, hogy nyomjam a négyzetet. Ok, de már nem ülök a székben a tűz mellett, nem csinál semmit. Leülni újra nem enged mert ugye azt hiszi ott vagyok... Load lett a vége mert ördögi körbe kerültem...
Egyetértek, hogy mindig meglep, hogy mennyire valósághű. A fenti eset után eléggé megutáltam a lovaskocsikat, mondom keresek egyet azt kilövöm a kocsist meg ha ott ül mellette akkor a spanját is. Jön is egy állat, lovagolok mellette, kilövöm a srácokat sörétessel ahogy kell, pár méter után a lovak rájönnek, hogy béke van őket nem bántom, megállnak. Látom lifeg egy lámpa a kocsi oldalán, hát akkor ebben van valami éghető, vajon ha megküldöm tüzes nyíllal mi történik? Hát az történt, hogy szétpukkant a pilács, és a szekér oldala szépen lángolni kezdett, a lovak beparáztak és menekülni kezdtek. Az egyre jobban égő szekérrel a seggükben. És minden úgy égett ahogy kellett, a lángok lassan terjedtek de sokáig szenesedett az a tróger szekér, a lovak meg mikor elégett a zabla egyik jobbra másik balra el a prérin. A kocsi megállt és még egy jó ideig égett magában, ponyva eltűnt, fa fekete lett.Megpróbáltam egy bezárt ajtón szétlőni a zárat (ha már lakatot meg láncot el lehet lőni), na ezt viszont nem tervezték be a játékba mert nem nyílt az ajtó több lövés után sem.
korte73: jó neked rajtam van 300 dolláros vérdíj, kicsit mókáztam a játék elején.
Postamesternél (vasútállomáson) lehet befizetni a csekket.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest