- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráczkölke
tag
Ezzazzz! Ma végre áttörtem
! Köszi a segítségeteket.
-Habár kicsit máshogy csináltam: egyfolytában gyártanom kellett a bányász-gépeket, mert mindig kicsinálták őket...a bázisom szépen felépítettem.. a bejárathoz pakoltam ''Tesla Coil''-okat és ''Sentry Gun''-okat (3-3) Miután megépítettem a rakétasilót, jöhetett a légvédelem...a nagy nyomulás a második visszaszámlálás idején volt esedékes (ld.: maradt 1-2 sentry gun-om és egy csomó ''Flak Trooper''-em maradt a pálya végére (aszittem megint nem jön össze)
//én csak a védekezést építettem ki, és asszem jó időt is futottam ---> 1:30 volt az átlagos játékidő, én durván 27 perc alatt a végére értem//
Mégegyszer köszönet. Most heppi vagyok!!!
-
Ráczkölke
tag
Nem a Yuri-k aggasztanak, mert azokat megsütik a Tesla-tornyok, inkább az Iron Curtain Device okoz gondot, mert sebezhetetlenséget ad a tankoknak, és így esélyem sincs silókat építeni, mivel a védelmem meggyengült...//ördögi kör vazz --> nem tudok ''mindentegylövésbőlpusztítónukleárissilókat'' felhúzni, mert mindig legyalázzák a seregem!!!
//
A Yuri's revenge is megvan, de a sztori szempontjából inkább az alappal végeznék...
Azért köszi, estére megpróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest