Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
válasz
Bálintosz
üzenetére
Hűha!
Már tényleg régen játszottam a játékkal. Most nem is tudom kik is azok a csövesek pontosan. A kiegészítésbe van Yuri csapatában valami óriás mutáns szörny, de gondolom nem arra gondoltál.
ötletek:
1.
A küldetésekben sose arról szól a dolog, hogy mindenkivel végezz, hanem, hogy a célt végrehajtsd. Sokszor végtelen sok ellenség jön és sose fogynak el, ekkor lehetetlen mindenkit kinyirni. Szerintem olvasd el a feladatot mégegyszer és ha nem tudod teljesen lefordítani használj szótárat, mert minden szó fontos lehet.
2.
Minden fegyvernek megvan az ellenszere. Próbálj ki mindent.
3.
A neten sok hely van ahol küldetésről küldetésre minden le van írva. Keress rá! Ha nem megy szólj és segítek!
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs