Új hozzászólás Aktív témák
-
Atic
tag
Ki mondta, hogy gyári CD-t akarok másolgatni?? Egyszerűen néhány letöltött zenét akarok kiírni rendesen...
Egyébként tegnap írtam rendes TDK CD-re 4 audiót 8x-osan, és mind a négy jó lett. Tehát tényleg csak az AUDIO CD-re érzékeny... majd azért megpróbálom más márkájú cd-vel is, kíváncsi vagyok azzal hogy sikerül... -
Atic
tag
Igaza van PPeter-nek. A tajvani lejátszó úgy is szól... Vagyis sehogy. Csak véltlenül le tud játszani minden cd-t, hogy vmivel el lehessen adni, mert hogy a hangjával nem lehetne, az biztos.
Amúgy a többség nem azért nem játsza le, mert ''illegálisnak'' találja, vagy nem talál meg rajta vmilyen jelet, hanem azért, mert (főleg a régebbi) asztali lejátszóknak túl gyenge a PC-s cd írók által égetett jel. És egyszerűen nem ismerik fel a cd-t. Ezért kell minnél lassabban írni, hogy pontos, és elég erős legyen a cd-n a jel. De néha még a 8x-os sebesség sem elég lassú... És azt vártam volna az audió cd-től, hogy ezt a problémát áthidalja... Dehát sajnos csalódnom kellett. -
Atic
tag
Egyébként írnék én vígan normális cd-re, de azt meg az asztali cd lejátszók többsége nem olvassa le, vagy csak az 53. próbálkozásra....A régebbi discman-ekről meg ne is beszéljünk.
Ezek nagyon fel tudnak bosszantani. Mi a francért nem lehet olyan erősre csinálni a cd írókat, hogy amit megírnak, azt minden lejátszó olvasni tudja. És miért nem csinálják az olvasókat érzékenyebbre!?Például a fater fél milliós profi lejátszója is csak akkor játsza le, ha már 20x nyomkodtam vissza a cd-t....
[Szerkesztve] -
Atic
tag
Röhej.. Itt tényleg vmi nagy gubanc van. Próbálnám grabbelni a rossz cd-t, de amint elkezdtem, lefagyott a gép.. Amint kivettem a lemezt, ''feléledt''.
Csak azért nem értem ezt az egészet, mert egyszer jó az írás, egyszer meg nem...de a nem sűrűbben van...
[Szerkesztve] -
Atic
tag
A lejátszó Samsung MB-7 mikro hifi. Mondom, csak audio cd-t ír rosszul, a többi cd-re írt zene oké. Ha gépre rakom, akkor is recseg, szóval tuti, hogy az írással van a baj. És valószínűleg ott is a sebességgel. Dehát azzal meg nem tudok mit kezdeni... Ezek szerint nem tud kevesebbel írni.
Az író kb. 3 éves, nem mondhatni, hogy sokat használtam.
Azóta, hogy rossz, már volt win reinstall, és Nero frissítés is.
Lehet, hogy ezt a cd-t nem lehet 8x-oson írni, mert az már sok neki... -
Atic
tag
Nem hiszem, hogy csak a sebességtől lenne..
De ha tudtok olyan CD-író progit, amivel 8x-osnál kevesebbel lehet írni, akkor szóljatok, mert nagyon jól jönne, hogy mindenhol le tudjam játszani a írott cd-ket... -
Atic
tag
Sziasztok!
Rákeresgettem a problémára a topicokban, de nem találtam hasonlót, hát nyitottam egyet.
Szóval a probléma: van egy LG 48x24x48 íróm. Az adat cd-ket tökéletesen megírja, de az audiókkal már más a helyzet. Akárhányszor írtam audió cd-t, beteszem az asztali lejátszómba, és istentelenül recseg. Annyira, hogy szinte nem is lehet hallani a zenét. Van amikor csak a nagyon hangos részeknél, de van, hogy az egész cd ilyen, de valamikor az eleje jó, és fokozatosan romlik. A cd típusa: TDK CD-RXG AUDIO. A TDK-ban eddig nem csalódtam, úgyhogy az íróban lehet a baj. Az asztali lejátszóm is tuti jó, mert még az adat cd-t is lejátsza. (igaz, az csak sistergés). De ha az LG-ben játszom, akkor is ugyanez a helyzet. A cd-t 8x-osan írom, Nero6-tal. Írnám én 2x-esen is, de nem lehet... (tudom erről van topic)
Viszont, ha rendes, mezei TDK-ra írok audiót, akkor tökéletes.
Ja, és még egy dolog: ha egymás után 3-nál több cd-t írok, akkor hibázik az író, és dobhatom ki a lemezt(nem csak audiónál)
Szóval ezzel kapcsolatban várom a véleményeket. Bár kíváncsi lennék arra is, hogy pontosan miben különbözik az audio cd a rendestől.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest