Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atic
tag
Sziasztok!
Rákeresgettem a problémára a topicokban, de nem találtam hasonlót, hát nyitottam egyet.
Szóval a probléma: van egy LG 48x24x48 íróm. Az adat cd-ket tökéletesen megírja, de az audiókkal már más a helyzet. Akárhányszor írtam audió cd-t, beteszem az asztali lejátszómba, és istentelenül recseg. Annyira, hogy szinte nem is lehet hallani a zenét. Van amikor csak a nagyon hangos részeknél, de van, hogy az egész cd ilyen, de valamikor az eleje jó, és fokozatosan romlik. A cd típusa: TDK CD-RXG AUDIO. A TDK-ban eddig nem csalódtam, úgyhogy az íróban lehet a baj. Az asztali lejátszóm is tuti jó, mert még az adat cd-t is lejátsza. (igaz, az csak sistergés). De ha az LG-ben játszom, akkor is ugyanez a helyzet. A cd-t 8x-osan írom, Nero6-tal. Írnám én 2x-esen is, de nem lehet... (tudom erről van topic)
Viszont, ha rendes, mezei TDK-ra írok audiót, akkor tökéletes.
Ja, és még egy dolog: ha egymás után 3-nál több cd-t írok, akkor hibázik az író, és dobhatom ki a lemezt(nem csak audiónál)
Szóval ezzel kapcsolatban várom a véleményeket. Bár kíváncsi lennék arra is, hogy pontosan miben különbözik az audio cd a rendestől.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest