Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atic

tag

Sziasztok!
    Rákeresgettem a problémára a topicokban, de nem találtam hasonlót, hát nyitottam egyet.
    Szóval a probléma: van egy LG 48x24x48 íróm. Az adat cd-ket tökéletesen megírja, de az audiókkal már más a helyzet. Akárhányszor írtam audió cd-t, beteszem az asztali lejátszómba, és istentelenül recseg. Annyira, hogy szinte nem is lehet hallani a zenét. Van amikor csak a nagyon hangos részeknél, de van, hogy az egész cd ilyen, de valamikor az eleje jó, és fokozatosan romlik. A cd típusa: TDK CD-RXG AUDIO. A TDK-ban eddig nem csalódtam, úgyhogy az íróban lehet a baj. Az asztali lejátszóm is tuti jó, mert még az adat cd-t is lejátsza. (igaz, az csak sistergés :) ). De ha az LG-ben játszom, akkor is ugyanez a helyzet. A cd-t 8x-osan írom, Nero6-tal. Írnám én 2x-esen is, de nem lehet... (tudom erről van topic)
    Viszont, ha rendes, mezei TDK-ra írok audiót, akkor tökéletes. :F
    Ja, és még egy dolog: ha egymás után 3-nál több cd-t írok, akkor hibázik az író, és dobhatom ki a lemezt(nem csak audiónál)
    Szóval ezzel kapcsolatban várom a véleményeket. Bár kíváncsi lennék arra is, hogy pontosan miben különbözik az audio cd a rendestől.
    Előre is köszi mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák