Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atic
tag
Sziasztok!
Rákeresgettem a problémára a topicokban, de nem találtam hasonlót, hát nyitottam egyet.
Szóval a probléma: van egy LG 48x24x48 íróm. Az adat cd-ket tökéletesen megírja, de az audiókkal már más a helyzet. Akárhányszor írtam audió cd-t, beteszem az asztali lejátszómba, és istentelenül recseg. Annyira, hogy szinte nem is lehet hallani a zenét. Van amikor csak a nagyon hangos részeknél, de van, hogy az egész cd ilyen, de valamikor az eleje jó, és fokozatosan romlik. A cd típusa: TDK CD-RXG AUDIO. A TDK-ban eddig nem csalódtam, úgyhogy az íróban lehet a baj. Az asztali lejátszóm is tuti jó, mert még az adat cd-t is lejátsza. (igaz, az csak sistergés). De ha az LG-ben játszom, akkor is ugyanez a helyzet. A cd-t 8x-osan írom, Nero6-tal. Írnám én 2x-esen is, de nem lehet... (tudom erről van topic)
Viszont, ha rendes, mezei TDK-ra írok audiót, akkor tökéletes.
Ja, és még egy dolog: ha egymás után 3-nál több cd-t írok, akkor hibázik az író, és dobhatom ki a lemezt(nem csak audiónál)
Szóval ezzel kapcsolatban várom a véleményeket. Bár kíváncsi lennék arra is, hogy pontosan miben különbözik az audio cd a rendestől.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest