Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
pist1221 #399 üzenetére
Én konkrétan ilyen esettel nem találkoztam még, de nem ismerem a mostani msi lapokat. A biosban az engedélyezés enable? Esetleg nem valami auto mód, hogy csak akkor működik, ha nem érzékel mást, hasonlóan az integrált videókártya auto/enable/disable állásához? Nem tudok róla, hogy lenne ilyen elmebeteg beállítás, de elég fura jelenség. Mégha erőforrásütközés probléma lenne, hogy ugyanazt az IRQ-t akarnák használni, akkor is meg kellene jelennie csak felkiáltójelesen.
-
Raidon
őstag
válasz
pist1221 #377 üzenetére
Szia! Leírnád kicsit részletesebben? Eszközkezelőben látszik a Realtek? Win10-ed van? Lent tálca jobb oldalán van a Windowsos hangszóró ikon ott jobb klikk hangbeállítások megnyitása fent kiválasztod a realteket. Hangkártya drivert MSI alaplapod oldaláról a legfrisebbet tedd fel. Nekem is fent van az Nvidia high definition audio, de nem is volt vele gondom. Friss windows? Elsőnek amit fel szoktam tenni az a Chipset driver. Hangkártya utána VGA. Ha eszközkezelőnél nem látszik az lehet hogy baj ha az alap driver nélkül sem tünteti fel akkor viszont lehet a lap a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest