- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
pist1221 #399 üzenetére
Én konkrétan ilyen esettel nem találkoztam még, de nem ismerem a mostani msi lapokat. A biosban az engedélyezés enable? Esetleg nem valami auto mód, hogy csak akkor működik, ha nem érzékel mást, hasonlóan az integrált videókártya auto/enable/disable állásához? Nem tudok róla, hogy lenne ilyen elmebeteg beállítás, de elég fura jelenség. Mégha erőforrásütközés probléma lenne, hogy ugyanazt az IRQ-t akarnák használni, akkor is meg kellene jelennie csak felkiáltójelesen.
-
Raidon
őstag
válasz
pist1221 #377 üzenetére
Szia! Leírnád kicsit részletesebben? Eszközkezelőben látszik a Realtek? Win10-ed van? Lent tálca jobb oldalán van a Windowsos hangszóró ikon ott jobb klikk hangbeállítások megnyitása fent kiválasztod a realteket. Hangkártya drivert MSI alaplapod oldaláról a legfrisebbet tedd fel. Nekem is fent van az Nvidia high definition audio, de nem is volt vele gondom. Friss windows? Elsőnek amit fel szoktam tenni az a Chipset driver. Hangkártya utána VGA. Ha eszközkezelőnél nem látszik az lehet hogy baj ha az alap driver nélkül sem tünteti fel akkor viszont lehet a lap a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő