Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok! Nincs valami külön is feltelepíthető Audio Console ami nem a Win store-os? Nemrég cseréltem alaplapot (ASRock B450 Pro4), a Windowst nem telepítettem újra de az előző alaplapomra is Realtek HD Audio hangkártya volt integrálva, frissült magától a driver de ránézésre minden maradt a réginek megfelelő, ugyan az az Audio Console. Mivel ezen az alaplapon csak 3 jack kivezetés van hátul, a mikrofont az előlapi panelról tudtam csak némileg furcsán de működére bírni. Nem akarta érzékelni ha bedugtam a mikrofont, csak úgy működött ha kikapcsoltam az érzékelést, viszont ha még a füles jack-ét is bedugtam a mikrofon mellé akkor elkezdett pattogni a hang, ha kihúztam a mikrofont akkor szólt ugyan de halkan és nem szépen. Gondoltam biztos érdemes lenne normálisan újratelepíteni a driver-t. Az alaplap gyártójának oldaláról letöltöttem a driver-t de az Audio Console-t nem telepített ezért töltöttem le máshonnan másikat viszont ez sem a jól megszokott konzolt telepítette hanem a Win store-ost. Amennyire látom a hiba megmaradt de cserébe ez a konzol, bár működik és be tudok állítani rajta mindent de nem tetszik, egyrést lassan indul el, másrészt nincs az értesítési terület ikonjai között mint ahogy azt már megszoktam. Ötlet esetleg valamilyen alternatív Konzol telepítésére? A #307 -ben linkelt pl. egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest