Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy adott egy ASrock B150M Pro4-es alaplap, és egyszerűen a hangkimeneteket nem tudom beállítani, nincs felugró ablak ha bedugom a csatlakozót hogy mi az amit bedugtam hanem egyből beállítja magától. a GUI-ban ha rányomok a csatlakozóra hogy kiválasszam nem történik semmi. A Kis mappa ikonra kattinva csak az előlapi tiltást tudom állítani. Már számtalan driver típussal probálkoztam egyszerüen nem jó. Valami ötlet hogy mit csináljak vele? A célom az lenne hogy a fejhallgatomat a mikrofonomat illetve a hangszorokat egymás mellé betudjam tenni hátulra, és ne kelljen kihuznom a fülest és a helyére dugni a hangszorót ha azon szeretnék zenét hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenMediaVault
- Gaming notebook topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest