- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- E-book olvasók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Van egy gigabyte h97m-d3h alaplapom, ami egy realtek alc 892-s hangkártyát tartalmaz.
Aida64 szerint openAl-t támogatja,és EAX3-t és 4-et szoftveresen.
Tényleg így van, ez az integrált hangkártya nem directsound-os? Tehát openAl-t támogató játékban működni fog az eax térhangzás?Most váltottam konfigurációt, és ez előző directsound-os volt, illetve volt audigy2-m, de az is directsound-os, furának találtam hogy ez már openal, de örülök neki ha tényleg így van.
-
dhman
csendes tag
Nekem egy MSI z87 G45-öm van ezzel a hangkártyával. Igazából a régi creative audigytől nem érzékelek jobbat, valamiért még a hangfalat is hangosabbra kell állítanom ugyanazért a hangerőjért. Fülessel viszont szereoba egyértelműen jobb a hangzás.
Esetleg azzal találkozott már valaki, hogy van hozzá az MSI oldalon egy Sound blaster cinema nevű hangszínszabályozó szoftver, amiben eléggé jól be lehetne állítani, de valamiért ha azt feltelepítem a realtek szoftveréből eltűnik a bass management és nincs mély. Az SB szoftverben sem találok rá semmi lehetőséget, hogy bekapcsoljam,legalábbis nem aktív a BASS beállítás. Ha valaki találkozott már a problémával és tudja a megoldást szívesen venném. -
palee3
csendes tag
Hasonlóan Dictator^ írásához, nekem MSI Z87 GD65 Gaming alaplapom van, de a mikrofon rettenetes, sőt használhatatlan.
-
Database
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy van egy Asrock H87 Fatality tipusú alaplapom ezzel a realtekes hangkártyával értelem szerűen alaplapi
és azt tapasztaltam, hogy bármilyen lejátszó programmal megy az 5.1 es hangrendszerem, youtubeon meg netes felületen egyáltalán nem, ez milyen hiba lehet?
-
Keckix
tag
Sziasztok nekem adódott gond ezzel a hang vezérlővel (Z87 extreme4) mégpedig az optikai jelét nem engedi elosztani!
A két típus amivel nem sikerült:
http://p.coldline.hu/2013/12/06/1269237-20131206-hkMLBX.jpg
http://p.coldline.hu/2013/12/06/1269238-20131206-CI4IZR.jpg
Ötleteket várok a megoldásra.
-
Dictator^
veterán
Asrock z87 extreme 6nal egyelore annyit tudok,hogy a mikrofon hangereje a beka segge apart van. Kapott 30dB pluszt, 100as hangerot, due alig hallanak pl: skypon.
Friss driver, Uj win, tobb mikivel tesztelve..
Optikan megy nekem is, nem ereztem kulonbseget a giga 775os lapom es ez kozott. -
shteer
titán
kicsit konkrétabban esetleg? ma reggel került z87 mITX lap a gépembe ALC1150-nel, így a Xonar DGX nyugdíjazásra került
nálam a házimozi erősítő optikán van a gépre kötve, így sok különbséget nem hiszem, hogy észrevennék a mindennapi használatban
a fülesem meg nem elég studió ahhoz -
zoli58
tag
Sziasztok,
A H87-es és Z87-es alaplapokon (Asrock purity sound; MSI audio boost) jelent meg ez a vezérlő, és a tesztek adatai szerint nagyon jó a hangja, az első olyan alaplapi megoldásnak tűnik, amelyik komoly versenytársa lehet nem túl komoly hangkártyáknak, mint pl. Xonar DS.
Mint azonban tudjuk, mást jelentenek a számok, és mást mondhat a tapasztalat, hogy valójában hogyan szól.
Hogyan szól simán sztereó zenehallgatás során, fejhallgatón, vagy hangfalakon, és hogy szól mondjuk 7 csatornán játék közben.
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen tapasztalataitok vannak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest