Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
hümm... ez érdekes, szerintem pedig, ha nem automatikus, akkor nem kellene elvándorolnia. Az adat-roaming tiltásának letojása meg kimondott gáz. Szerintem érdemes lenne a T-nek hivatalosan hibaként jelezned írásban, hogy ha netalán durva számlát kapnál, akkor legyen mit mutogatni!
APN - amelyiket használni akarod, ez elvileg a csomagodtól függ, valami a T weboldalán kell legyen róla!
Olyan rég nem volt a Blade-en gyári ROM, hogy nem is emlékeztem, hogy ezeket nem lehet szerkeszteni! Ott mindent lehetett, néha kellett is, itt meg minden adott, legfeljebb választani lehet!
-
atillaahun
veterán
Akkor már csak azt tudod tenni, hogy letiltod a roaming hívásokat a szolgáltatódnál. Asszem csak telefonos ügyfélszolgálaton lehet.Sőt jobban megnézve a hívásbeállítások között is van olyan, hogy híváskorlátozás, ott pedig esetleg bepipálhatod a Kimenő (külföldön)-t, és Bejövő (külföldön)-t. Nem tudom gyakorlatban működik-e, eddig nem sokan írtak róla, hogy használnák.
Bár ettől még nem fogja abbahagyni a váltogatást a hálózatok között, csak nem engedi hogy lehúzzanak a roaming-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest