- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
Ed3r_X_ #17106 üzenetére
Kicsit olyan, mint a Blade volt eredetileg. Két éves technika olyan kijelzővel, ami túlterheli a rendszert.
Annyira nem rossz szerintem, de tényleg csájna-áron kell adni, különben nagy anyázás lehet belőle!
Ezt a HD-őrületet a magam részéről ugyanúgy nem értem, mint a Mp háborút a fényképezőgépeknél. Egy felbontás felett teljesen mindegy, hova növeled, nem emeli a használhatóságot egy picit sem (szerintem szebb sem lesz, de lehet, hogy a szemem nem elég jó), viszont komoly teher. Full HD a 22" monitor előttem, nemrég kaptam ismerőstől egy 5" telefonról screenshot-ot... ilyesztő volt inkább, mint meggyőző.
Ebben a 4,3-4,5 méretben a QHD mindenre tökéletesen alkalmas, és egy ma közepes hardver elég jól elkezelgeti. Az 1280x800-as 10,1"-es tablet sem kíván nagyobb felbontást - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiami Mi A3 - 4/128 - szürke
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest